Toate cele trei iPhone-uri care vor fi lansate în toamnă vor avea 3 GB RAM

13 апр. 2017, 14:00
448

În această toamnă Apple urmează să lanseze trei modele noi de iPhone. Două vor fi versiunile actualizate iPhone 7s și iPhone 7s Plus ale modelelor lansate toamna trecută. Al treilea, este modelul aniversare despre care se vorbește cel mai mult.

Acum aflăm câteva aspecte interesante despre toate cele trei telefoane. Primul aspect, cel care pare cel mai realizabil, este acela că toate cele trei modele vor veni cu 3 GB memorie RAM. Deși alte companii fac pasul către 6 GB memorie RAM, este cunoscut faptul că Apple nu se grăbește deloc în această direcție pentru că are o platformă software care nu consumă la fel de multe resurse ca Android-ul de la Google.

Un alt aspect interesant, dar pe care nu ne putem baza foarte tare, este acela că, unul dintre aceste modele, mai exact modelul 7s Plus ar putea veni cu două baterii la bord, pentru o autonomie sporită. Sunt câteva semne de întrebare asupra acestui aspect pentru că ar părea mai logică alegerea unei baterii mai mari. În primul rând pentru că încă nu ne putem imagina cum va băga Apple două baterii în același telefon.

Ultimele zvonuri mai spun că Apple nu va renunța la portul Lightning în favoarea unuia USB Type-C așa cum s-a speculat la începutul lunii martie.

Mai sunt, totuși, cel puțin 5 luni până la lansarea viitoarelor iPhone-uri, așa că mai avem destul de mult timp pentru a afla informațiile exacte.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная