Un important partener Apple confirmă încărcarea wireless pentru noile iPhone-uri

15 июн. 2017, 15:00
477

Zvonuri că noile telefoane de la Apple vor beneficia de încărcare wireless au apărut încă de la începutul acestui an.

La începutul lunii februarie, analistul sud-coreean Ming-Chi Kuo, una dintre cele mai credibile surse de informații despre produsele Apple din zona Asiei, afirma că toate cele trei modele vor avea încărcare wireless, nu doar iPhone 8.

La doat câteva zile distanță, apărea și știrea că Apple se alăturase Wireless Power Consortium, confirmând că Apple va apela la încărcarea wireless pentru noile telefoane.

Acum avem o declarație a CEO-ului unuia dintre cei mai importanți parteneri de producție ai Apple. Este vorba de Robert Huang, CEO al companiei Wistron, una dintre companiile care asamblează iPhone-uri pentru compania americană.

Acesta a declarat pentru o publicație japoneză că ”procesul de asamblare în cazul generațiilor anterioare nu s-a schimbat foarte mult, dar acum cu noile caracteristici cum ar fi încărcarea wireless și rezistența la apă, avem nevoie să derulăm noi tipuri de teste, care vor aduce schimbări în procesul de producție”.

Este mai mult decât evident că Robert Huang vorbește despre procesul de asamblare a noilor iPhone-uri, pentru că niciunul dintre iPhone-urile prezente deja pe piață nu dispune de încărcare wireless.

Încă nu suntem 100% siguri că toate cele trei modele vor avea încărcare wireless, dar sunt șansele sunt foarte mari ca acest lucru să se întâmple.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная