Vânzările Apple din trimestrul IV ar putea ajunge la 89 de milioane de telefoane

05 дек. 2017, 11:00
440

Compania de cercetare de piață IHS Markit anticipează un volum record de vânzări în ultimul trimestru al acestui an, în pofida vânzărilor slabe de modele iPhone 8 și a ritmului lent al livrărilor de iPhone X.

Analiștii de la IHS anticipează că vânzările de telefoane ar putea urca la 88,8 milioane de unități, stabilind astfel un nou record trimestrial, în condițiile în care iPhone X-ul se dă ca pâinea caldă. Potrivit datelor companiei, iPhone X pur și simplu zboară de pe rafturi.

În piețele unde iPhone 8 Plus, cel mai bine vândut model al serie iPhone 8, s-a vândut cel mai bine, modelul iPhone X l-a egalat deja în doar 3 săptămâni. Din totalul de aproape 89 de milioane de telefoane circa 31 de milioane de telefoane vândute ar fi modelul iPhone X.

În acest context, IHS anticipează că Apple va ajunge la un preț mediu pe produs vândut de peste 700 de dolari, în condițiile în care sunt luate în calcul toate modelele pe care le vinde Apple în prezent, nu doar modelele iPhone 8, 8 Plus și iPhone X. Ar fi un nou record pentru Apple și la acest capitol.

Smartphone-uri Apple in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная