Varianta recondiționată Samsung Galaxy Note 7 sosește în iunie la prețul de 620 dolari

26 апр. 2017, 14:00
470

Vești noi despre varianta recondiționată Samsung Galaxy Note 7 sosesc astăzi în mediul online și aflăm pentru început faptul că acest terminal urmează a fi cunoscut pe piață drept Galaxy Note 7R și că lansarea sa va avea loc undeva la sfârșitul lunii iunie.

Informația sosește din partea publicației coreene ETNews.com care mai dezvăluie și posibilul preț pe care acest handset îl va purta - și anume 620 dolari.

Suma de față este cu aproximativ 250 dolari mai mică decât cea asociată ediției noi Galaxy Note 7 lansată anul trecut. În mare dotările hardware nu se vor schimba prea mult, cu excepția bateriei ce va scădea în capacitate de la 3500 mAh pe modelul Note 7 la 3000 sau 3200 mAh pe varianta recondiționată Samsung Galaxy Note 7R.

Încă nu se știe cu certitudine pe ce piețe va fi comercializat acest smartphone și nici dacă garanția oferită va fi cea standard pe 24 luni ca în cazul unui produs nou. După cum am aflat anterior, Samsung va utiliza terminalele Note 7 restrase de pe piață și pentru reciclarea componentelor de la interior ce vor fi folosite pentru alte device-uri, sau vândute către alte companii.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная