Xiaomi își va lansa telefonul de gaming pe 13 aprilie

04 апр. 2018, 13:30
642

Spre finalul lunii februarie apăreau informații că producătorul chinez ar pregăti un telefon de gaming, unul cu dotări foarte puternice, care să se preteze pe gustul pasionaților de jocuri pe telefon.

Și nu orice joc! Cele mai solicitate jocuri. Modelul primise numele de cod ”Black Shark” (Rechinul Negru) și apărea pe AnTuTu cu un set de specificații impresionat.

Telefonul dispune de un display cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), adică va avea un format 18:9 și procesor Snapdragon 845, cel mai bun model de la Qualcomm din 2018, care echipează inclusiv vârfurile de gamă de la Samsung, modelele Galaxy S9 și S9+.

În plus, telefonul are și 8GB memorie RAM. Modelul testat avea doar 32GB memorie RAM, dar cu siguranță Xiaomi va oferi opțiuni cu spațiu de stocare mai mare de atât. Ultimele zvonuri indicau 64GB și 128GB.

Acum, compania a confirmat că pe data de 13 aprilie va lansa un telefon pentru gaming, iar în ilustrațiile din invitație apare și un rechin.

De fapt, compania se numește Black Shark, dar este susținută de Xiaomi, compania chineză sperând ca telefonul să devină mai atractiv în piețele occidentale un brandul său, nu este chiar foarte cunoscut și este și mai greu de pronunțat decât Black Shark.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная