Xiaomi Mi Mix 2s apare în noi randări, interesant și ciudat în același timp

16 нояб. 2017, 15:00
585

Xiaomi pregătește un nou model Mi Mix, un model care se vrea o versiune îmbunătățită a modelului Mi Mix 2 lansat în luna septembrie, care vine cu câteva schimbări interesante de design.

În același timp este și ceva ciudat la telefonul care se pare că se va numi Mi Mix 2s. Vă arătam cu ceva timp în urmă o altă randare cu acest telefon, cu un decupaj în stilul iPhone X, dar noua randare ne arată un model ceva mai diferit.

Potrivit acestei imagini, Xiaomi ar fi ales să nu meargă pe același design ca și Apple. Marginile aproape au dispărut pe toate laturile. Dacă la modelele anterioare Xiaomi a mai lăsat o mică bandă în partea de jos unde să fie ascunsă și camera pentru selfie-uri, noua randare ne arată că acea bandă a dispărut.

    

După cum vedeți, camera frontală a fost mutată sus, în partea dreaptă pe colț, venind cu o nouă variantă de decupaj în display. Nu aș zice că este mai neinspirată decât alegerea celor de la Apple, dar este ciudată.

Nefiind o randare oficială este foarte posibil ca acesta să nu fie design-ul final, dar este interesant de văzut la ce variante se gândesc producătorii de telefoane.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная