ZTE primește certificare în SUA pentru telefonul pliabil Axon M

10 окт. 2017, 19:00
471

Ușor, ușor vom începe să vedem smartphone-uri pliabile, iar chinezii de la ZTE sunt primii care vor face acest pas cu modelul Axon M, care va fi prezentat la mijlocul acestei luni.

Modelul despre care vă vorbeam în urmă cu două săptămâni, Axon M sau Axon Multy, a primit certificare din partea Comisiei Federale pentru Comunicații (FCC), deci are undă verde pentru piața nord-americană. Telefonul urmează să fie prezentat pe 17 octombrie.

Acest telefon este pliabil, lucru confirmat și de schițele care apar la FCC și dispune de două ecrane. Pliat are dimensiuni relativ mici, dar extins, cele două ecrane formează unul singur, cu diagonala de 6,8 inci, cu rezoluție 2160×1920 pixeli.

       

Din punct de vedere al specificațiilor, totuși, Axon M nu se va lăuda ca fiind unul din cele mai bine echipate modele de pe piață, dar dispune de componente destul de bune. Se pare că va avea un procesor Snapdragon 820, vârful de gamă din 2018 de la Qualcomm, 4GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare intern. Deocamdată doar o cameră a ieșit la iveală, cu senzor de 20MP, iar telefonul va fi alimentat de o baterie de 3,120mAh. Mă gândesc dacă nu este cam mică pentru un dispozitiv cu două ecrane.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная