Glob pentru brad din sticla 80mm "Inscriptii"

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
154176
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
154176
Toate produsele
Glob pentru brad din sticla 80mm "Inscriptii"

Adăugați un strop de eleganță și strălucire în decorul dumneavoastră festiv cu globurile noastre pentru brad din sticlă de 80mm. Avem în sortiment două designuri: glob alb cu ornament roșu sau glob roșu cu ornament alb. Acestea vor adăuga o notă de rafinament și frumusețe în aspectul bradului dumneavoastră.

Fiecare glob este realizat din sticlă de înaltă calitate, asigurându-vă durabilitate și rezistență. Globul alb cu ornament roșu emană eleganță și subtilitate, în timp ce globul roșu cu ornament alb adaugă o notă de îndrăzneală și contrast.

Aceste globuri de 80mm adaugă un farmec special și un aspect atrăgător bradului dumneavoastră. Puteti alege să le distribuiți uniform pe întreaga suprafață a bradului sau să creați un contrast interesant prin combinarea ambelor designuri.

Nu ratați ocazia de a adăuga o notă de eleganță și rafinament bradului dumneavoastră cu globurile noastre din sticlă. Comandați acum și creați o atmosferă festivă de neuitat, care va încânta atât dumneavoastră, cât și pe cei dragi.
Specificații principale
Producator
Christmas
Основные характеристики
Categoria
Globuri
Material
Sticla
Diametru, cm
8
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate