Reguli

Reguli

1. Regulile pentru clienţi:

Price.md nu este un furnizor de marfă şi nu se ocupă de vânzarea produselor. Vânzătorul poartă responsabilitatea pentru corectitudinea descrierii, pentru actualitatea preţului şi existenţa garanţiei pentru marfă.

Pentru ca cumpărătorul să fie sigur de calitatea serviciilor, toţi vânzătorii sunt verificaţi şi îşi asumă angajamentul de a-i deservi pe clienţi în conformitate cu legislaţia R.Moldova. Toate produsele prezentate pe site sunt noi.

Fiecare vânzător (magazin) are ratingul său, asupra căruia influenţează referinţele cumpărătorilor. Administraţia Price.md recomandă de a exprima opinia după fiecare cumpărătură efectuată.

Administraţia Price.md nu poartă responsabilitatea pentru calitatea tranzacţiei, încheiată între client şi magazin, informaţia despre care este publicată pe site. În cazul apariţiei situaţiilor litigioase, clientul poate adresa toate întrebările şi pretenţiile acestui magazin.

În cazul în care cumpărătorul nu este satisfăcut de calitatea deservirii, poate expedia o scrisoare la poşta electronică: market@price.md cu menţiunea "Opinii despre magazin".

Informaţii suplimentare despre returnarea sau înlocuirea mărfii puteţi afla aici.

2. Regulile pentru parteneri:

Partenerii Price.md răspund conform legislaţiei Republicii Moldova pentru activitatea comercială pe care o desfăşoară pe platforma Price.md, deci partenerii sunt în întregime responsabil pentru toate materialele pe care le încarcă, pun la dispoziție în mod public pe platformă, pentru respectarea drepturilor de proprietate intelectuală și prelucrarea datelor cu caracter personal.