promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
155421
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
155421
Toate produsele
Pistol cu apa "Dino" 14,5cm

Pistolul cu apă "Dino" are o lungime de 14,5 cm și este o jucărie distractivă și captivantă pentru jocurile de vară cu apă. Designul său în formă de dinozaur adaugă un plus de distracție și entuziasm.

Pentru a utiliza pistolul cu apă "Dino", trebuie să umpleți rezervorul cu apă. Apoi, pur și simplu apăsați pe trăgaci pentru a elibera jetul de apă. Datorită dimensiunii compacte, pistolul este ușor de manevrat și de direcționat în direcția dorită.

Pistolul cu apă "Dino" este potrivit pentru jocurile în aer liber, fie în curte, la plajă sau la piscină. Vă permite să creați bătălii distractive cu apă și să vă bucurați de jocuri de vară alături de prieteni și familie.

Vă rugăm să rețineți că utilizarea pistolului cu apă "Dino" trebuie să fie supravegheată de un adult responsabil. Respectați întotdeauna regulile de siguranță și asigurați-vă că nu direcționați jetul de apă către fața sau ochii altor persoane.

Bucurați-vă de distracția adusă de pistolul cu apă "Dino" și creați amintiri pline de aventură în zilele călduroase de vară!
Основные характеристики
Lungimea
14.5 cm
Categoria
Pistoale si automate de apa, baloane
Material
Polipropilen (PP)
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate