uniplast.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, str. Pădurii 6/2
www.uniplast.md
431721
Toate produsele
79442030
(22) 559 864
(22) 380 505
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, str. Pădurii 6/2
www.uniplast.md
431721
Toate produsele

Zi de zi consumăm aer, deoarece acesta este elementul prioritar al vieții noastre, de aceea nevoie de aer curat repreClimatizatorul are o funcție importantă pentru asigurarea unui flux de aer curat și calitativ. Astfel, alegerea acestuia este o sarcină importantă, atunci când vrei să ai un trai comod și confortabil. 

Alege un aparat de aer condiționat care ar răspunde tuturor nevoilor tale și te-ar ajuta să asiguri un echilibru termic zilnic. zintă una dintre necesitățile noastre principale. Dacă ți-au apărut astfel de întrebări, înseamnă că e deja momentul oportun să alegi un aparat de aer condiționat performant și eficient, dar și economic avantajos.

Criterii de alegere a climatizatorului casnic

1.Capacitatea lucrativă: alege capacitatea potrivită pentru un curent de aer optim casei tale. Vezi câți BTU are climatizatorul și alege-l pe acela care se va potrivi perfect anume nevoilor tale.

2.Eficiența economică: un aparat de aer condiționat are menirea nu doar de a-ți oferi un confort termic, dar și financiar, astfel încât să economisești corect banii pe energie electrică.

3.Tipul climatizatorului: poți selecta din câteva feluri de climatizatoare: de răcit, de încălzit, combinate, astfel încât să te bucuri de confortul propriei tale locuințe.

Preț per
Bucata
1
Caracteristici generale
Tip
Cot
Diametru Ø
200
Preseune (bar)
16
Material
Polietilenă
Unghi °
90°
Producător
Producator
+GF+
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate