Cos împletit pentru pâine D25cm, H8cm

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
5078966
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
5078966
Toate produsele
Cos impletit pentru paine D25cm, H8cm

Cosul impletit pentru paine cu diametrul de 25 cm si inaltimea de 8 cm este un accesoriu practic si estetic pentru depozitarea si servirea painii.

Cosul impletit pentru paine este realizat dintr-un plastic rezistent, care il face durabil si usor de curatat. Cu un design impletit elegant, acest cos adauga un aspect rustic si atragator bucatariei sau mesei tale.

Dimensiunile potrivite ale acestui cos permit depozitarea si pastrarea painii proaspete. Textura impletita a materialului asigura o ventilatie buna, prevenind acumularea umiditatii si astfel, mentinand painea proaspata pentru o perioada mai lunga de timp.

Cosul impletit pentru paine este ideal pentru a organiza si prezenta painea ta preferata, indiferent daca este vorba despre chifle, baghete, croissante sau alte produse de patiserie. Poate fi utilizat atat acasa, cat si in restaurante, cafenele sau la picnicuri.

Curatarea cosului este extrem de usoara, putand fi realizata cu apa calda si detergent de vase. De asemenea, cosul este usor de transportat si de depozitat datorita dimensiunilor sale compacte.

Adauga un plus de farmec bucatariei tale cu ajutorul acestui cos impletit pentru paine. Este atat un accesoriu practic, cat si un element decorativ, care va aduce un aer rustic si autentic la servirea mesei.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate