Set pentru jocuri sportive, 18 articole

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
5079272
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
5079272
Toate produsele
Set pentru jocuri sportive

Setul pentru jocuri sportive contine 18 articole si este perfect pentru a aduce distractie si activitate fizica in timpul jocurilor in aer liber. Acesta include o varietate de echipamente si accesorii care pot fi utilizate in diferite jocuri si competitii.

In cadrul setului vei gasi 4 saci pentru cursa ("sack-race bags"), ideali pentru a organiza o cursa amuzanta si competitiva. De asemenea, sunt incluse 2 curele pentru jocul "Tre-legged Race" ("cursa pe trei picioare"), care adauga un element de coordonare si colaborare intre parteneri.

Pentru a adauga si mai multa diversitate in jocuri, setul contine 4 linguri si oua ("spoons and eggs"), care pot fi folosite pentru cursele cu lingura. De asemenea, vei gasi si 4 saculeti cu boabe ("bean bags"), perfecti pentru jocurile de aruncat la tinta sau pentru a crea trasee si provocari distractive.

Acest set de jocuri sportive este ideal pentru petrecerea timpului activ in aer liber, fie la gratar, picnic sau la o zi de joaca in parc. Este potrivit pentru toate varstele si poate fi adaptat in functie de nivelul de dificultate si preferintele participanților. Indiferent daca organizezi o petrecere sau doar te distrezi in familie sau cu prietenii, acest set iti ofera o varietate de optiuni pentru a crea momente de distractie si competitie sanatoasa.
Specificații principale
Producator
Outdoor games
Основные характеристики
Categoria
Jocuri si jucarii
Material
Polietilenă
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate