Hidrant subteran HP-6 D. 80 H=500 mm PN16 BOHAMET

uniplast.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, str. Pădurii 6/2
www.uniplast.md
5583361
Toate produsele
79442030
(22) 559 864
(22) 380 505
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, str. Pădurii 6/2
www.uniplast.md
5583361
Toate produsele

Un echilibru termic potrivit este absolut necesar, mai ales pe perioada sezonului de încălzire, când organismul nostru traversează un disconfort contrastant. De aceea, este necesară instalarea unui sistem de încălzire eficient. Pe lângă o centrală termică cu randament înalt, este cazul să alegi și radiatoarele potrivite, în dependență de necesitățile gospodăriei tale. Specialiștii recomandă călduros alegerea radiatoarelor de oțel, datorită durabilității lor și a funcționării îndelungate, ceea ce îți asigură o economie constantă și facturi decente la final de lună.

Nu știi unde să găsești cele mai bune radiatoare de oțel? Atunci e cazul să mergi la Eurosanteh unde vei găsi cele mai bune modele de radiatoare la prețuri accesibile, însoțite de certificate de calitate, astfel încât să te bucuri de experiența unui sistem de încălzire eficient.

Condiții de achiziționare a radiatoarelor de oțel:

1. Modelul ales – radiatoarele cu oțel au cel mai eficient raport putere termică/preț, de aceea poți consulta specialistul Eurosanteh pentru a alege cel mai eficient model pentru locuința ta;

2. Randamentul de funcționare – radiatoarele de oțel rezistă extrem de bine la temperaturi de până la 100 grade Celsius, astfel încât să te poți bucura de căldură chiar și în cele mai friguroase zile;

3. Nivelul de calitate – unii producători de radiatoare de oțel acoperă deficiențele modelelor cu un preț jos, dar această capcană nu funcționează la Eurosanteh, unde prețul și calitatea sunt la un nivel optim.


Specificații principale
Producator
Bohamet-Armatura
02 Диаметр Ø
80
Давление PN (bar)
16
Tip
Subteran HP-6
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate