Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Condroprotectori

FLEXIT DRINK este un produs unic pentru îngrijirea completă a articulațiilor. Acest produs previne distrugerea capsulelor articulare, uzura tendoanelor și ligamentelor, are un efect pozitiv asupra stării pielii, părului și unghiilor. Componentele sale principale este hidrolizat de colagen, aminoacidul L-prolina, sulfat de glucozamină, sulfatul de condroitină, MSM și acidul hialuronic. FLEXIT DRINK este îmbogățit cu vitamine B6, C și D.
Eficacitatea ingredientelor;
Acidul hialuronic - este o componentă importantă a cartilajului articular, în care este prezent sub forma unei învelișuri a fiecărei celule. Responsabil pentru rezistența cartilajului la compresie. Acidul hialuronic este prezent în lichidul sinovial al articulației, unde este responsabil pentru vâscozitatea acestuia.
În piele, acidul hialuronic este prezent în principal în derm, precum și în stratul de suprafață - epiderma. În dermul cu apă, joacă rolul unui agent elastic - unui gel și menține astfel elasticitatea pielii.
Hidrolizatul de colagen - este una dintre cele mai răspîndite proteine din corpul uman, colagenul este prezent în aproape toate țesuturile corpului, este principala proteină structurală care ne formează corpul și oferă rezistența țesuturilor și este capabil să restabilească integritatea cartilajului, să întărească ligamentele și ameliorează durerea atunci când articulațiile sunt afectate.
Glucozamina - este componenta principală a cartilajului, care servește ca un material important de absorbție și absorbție a șocurilor pentru articulații. Este, de asemenea, una dintre principalele substanțe din lichidul sinovial, care lubrifiază și furnizează substanțe nutritive țesuturilor articulare.
Condroitina - este o componentă structurală importantă a cartilajelor și ligamentelor, care crește rezistența lor la compresiune și tracțiune. Sulfatul de condroitină se formează în organism în țesutul cartilajului și face parte din lichidul sinovial al articulațiilor, care îndeplinește o funcție de lubrifiere.
MSM este un compus organosulfurat cu efect antiinflamator pronunțat și este destinat tratamentului și întăririi articulațiilor și ligamentelor.
Destinat pentru;
- îmbunătățește starea articulațiilor
- reînnoirea cartilajului
- elasticitatea articulațiilor
DOZE RECOMANDATE: 20 g porție la 300 ml apa, administrați zilnic dimineața inainte de micul dejun.



Specificații principale
Producator
NUTREND
Model
FLEXIT DRINK
Marime
Căpșune
Related products
-
Produse vizualizate