Pietrele lui Aston - Lotta Geffenblad

cartego.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md
5870100
Toate produsele
78711400
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md
5870100
Toate produsele

Autor: Lotta Geffenblad

Ilustrator: Lotta Geffenblad

Editura: Portocala Albastră

An aparitie: 2014

Coperta: Cartonata

Format: 200 x 260 mm

Nr. pagini: 28

ISBN: 9786068544052


„Pietrele lui Aston” (Astons Stenar), apărută în 2005, a fost   imediat apreciată pentru poezia textului și magia ilustrațiilor   care povestesc împreună, cu umor și duioșie, despre cum ar   trebui să fie copilăria: liberă, nestingherită, plină de dragoste.  

 

 

E o seară mohorâtă de toamnă târzie. Frigul se strecoară tiptil printre umbre. De pe alee se aud pași. Pleosc! Pleosc! Uite-l și pe Aston. E cu mama, care duce câteva plase grele. Brânză, spanac și pește de la piață. Brusc, Aston se oprește. A zărit ceva. O piatră aspră, udă și strălucitoare. Aston își scoase mănușa și-o atinse cu lăbuța. E așa de rece! Sărăcuța…

Pietrele lui Aston

 

Lotta Geffenblad (n. 1962), ilustratoare și autoare suedeză de   cărți pentru copii, s-a inspirat în „Pietrele lui Aston” din arta   tradițională japoneză de imprimare cu blocuri de lemn.

 

„Este o mare bucurie să spui povești! Orice se poate întâmpla   într-o carte ilustrată. Te poți folosi de culori, de forme, de intrigă   sau de sentimente pentru a te juca într-un mod captivant, în   deplină libertate. Este minunat să fii cel care deschide altora   poarta către minunata lume a cărților ilustrate, fie citind povești   copiilor, fie ca autor de cărți.” (Lotta Geffenblad)

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate