Omega-3-Mic caps. 450 mg N50

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976495
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976495
Toate produsele



INDICATII
Acizii grasi esentiali sunt necesari pentru dezvoltarea si functionarea normala a organismului uman, precum si pentru mentinerea sanatatii acestuia. Acizii grasi esentiali nu pot fi sintetizati de organism, astfel incat singura sursa o constitutie aportul exogen din hrana zilnica sau pe baza suplimentelor alimentare existente.
Acizii grasi Omega-3 se gasesc mai ales in grasimea pestilor din apele oceanice reci, in uleiul de seminte de in si in nuci. Uleiul de peste este cea mai importanta sursa de acizi grasi esentiali polinesaturati de tipul Omega-3: acidul eicosapentaenoic si acidul docosahexaenoic. La eschimosi si japonezi, care consuma de secole peste gras, problemele de inima au cea mai scazuta incidenta din lume. Acizii grasi polinesaturati (acid eicosapentaenoic - EPA si acid docosahexaenoic - DHA) au rol in mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular prin reglarea elasticitatii peretilor arteriali, prevenirea trombozelor, mentinerea in limite normale a nivelurilor sangvine ale trigliceridelor si colesterolului. EPA si DHA sunt esentiali pentru sinteza prostaglandinelor, molecule complexe cu rol in apararea organismului impotriva infectiilor.
Studiile au demonstrat ca administrarea de EPA si DHA poate avea efect benefic prin scaderea incidentei evenimentelor cardiovasculare nedorite la persoanele predispuse.
Specificații principale
Producator
Minskintercaps IU
Tara
Belarus
Tip / Subcategorie
Hipolipemiante
Forma
caps. moi
Divizarea
50
Doza concentratia
1
Producator
Minskintercaps IU
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate