Prostamin comp. N30

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976780
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976780
Toate produsele


PROSTAMIN supliment alimentar

EXTRACT DE SEMINŢE DE DOVLEAC

EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE URZICA

EXTRACT DE FRUCTE DE PALMIER PITIC

EXTRACT DIN COAJA DE PRUN AFRICAN

VITAMINA E

VITAMINA B6

ZINC

PROSTATA Şl TRACT UROGENITAL

INGREDIENTE: extract uscat de seminţe de dovleac (Cucurbita pepo), extract uscat de rădăcină de urzică (Urtica dioica), extract uscat de fructe de palmier pitic (Serenoa repens), extract uscat de coajă de prun african (Prunus africana), vitamina E (acetat de DL-alfa tocoferol), zinc (gluconat de zinc), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxlnă), celuloză microcristalină (excipient), dioxid de silicon (agent antistatic), amidon de cartof (excipient), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

PROSTAMIN se recomandă bărbaţilor peste 40 de ani, care ar dori să-şi menţină în formă bună funcţiile prostatei şi tractul urogenital.

PROSTAMIN este un supliment alimentar, care reprezintă o sursă de zinc, vitamina B6, E şi extractele de seminţe de dovleac, rădăcină de urzică, fructe de palmier pitic si fructe de prun african. De-a lungul anilor, la bărbaţi, apare o scădere fiziologică treptată a anumitor hormoni sexuali masculini. Acest fapt contribuie nu doar la îmbătrânirea naturală a organismului, dar şi, prin schimbarea echilibrul hormonal curent, la dimensiunea prostatei, care este responsabilă de producerea spermei - parte importantă a fluidului care înconjoară spermatozoizii. Prostata este localizată în imediata apropiere a uretrei masculine şi extinderea dimensiunii sale afectează negativ funcţiile tractului urogenital a corpului masculin. Zincul ce se conţine in PROSTAMIN contribuie la menţinerea nivelului normal de testosteron în sînge. Zincul împreună cu vitamina E contribuie la protecţia celulelor de la stresul oxidativ. Vitamina B6 contribuie la reglarea activi tăţii hormonale şi la reducerea oboselii. Compoziţia preparatului este compusă din extracte de plante valoroase.

MOD DE ADMINISTRARE: câte 2 pastile pe zi.

se lăsa la îndemîna şiMOD DE PASTRARE: a se păstra la loc uscat. A n vederea copiilor.

AMBALAJ: 30 pastile (18gr. )

ATENŢIONĂRI: a nu se depăşi doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate înlocui o dietă balansată şi un mod de viaţă sănătos şi nu poate fi administrat ca un substituient într-o alimentaţie variată. A nu se administra în cazul hipersensibilităţii la componentele preparatului.

PRODUCĂTOR: Pharmacy Laboratories S. C. 04-830 Polonia, or. Varşovia str. Wiselki, 57

IMPORTATOR: Farmina SRL, Chişinău, str. Ciocana 8/1, Tel: 022 421801 REPUBLICA MOLDOVA

Specificații principale
Producator
Pharmacy Laboratories
Forma
comprimate
Producator
Pharmacy Laboratories
Tara
Polonia
Tip / Subcategorie
Alte preparate pentru medicația aparatului urinar
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate