Argila galbena 100g Medicomed

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976850
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976850
Toate produsele
ARGILA GALBENA pulbere


Compozitie:
Ca2+, Mg2+, Mn2+, Cu2+, Fe3+, Ti+, etc.
Actiune: argila are puternice proprietati absorbante, antiseptice, antiinflamatoare, remineralizante, energizante, cicatrizante, etc.
Recomandari
datorita proprietatilor sale, argila poate fi folosita extern ca:
produs cosmetic pentru tratarea tenurilor acneice- a pielii inbatrînite de razele soarelui, carora le reda elasticitate a si supletea- a zonelor cu circulatie sanguina deficitara - flebite, tromboflebite, hematoame- eliminarea durerilor de natura reumatica- a cheloizilor- a verucilor, etc. » supliment alimentar pentru remineralizarea organismului- reechilibrare energetica- buna functionare a tractului digestiv - echilibrarea florei intestinale, eliminarea toxinelor produse de flora patogena intestinala, scaderea motilitatii si reglarea tonusului intestinal.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
extern- sub forma de masti si cataplasme reci sau calde- numai cu argila sau cu adaos de uleiuri sau tincturi extrase din plante medicinale- cu adaos de suc de fructe sau legume, zilnic sau de 2-3 ori pe saptamîna, in cure de 3 saptamîni. ATENtIE! Nu folositi obiecte metalice la prepararea mastilor si cataplasmelor. Argila nu se refoloseste. - intern - de preferat sa se bea numai apa de argila, o data pe zi, in cure de 21 zile- apa se prepara punînd o lingurita de argila intr-un pahar cu apa, seara- dupa 12 ore se bea, pe stomacul gol, numai apa, argila ramasa pe fundul paharului putînd fi folosita la masti sau cataplasme.
Specificații principale
Producator
Medicomed
Tara
Rusia
Tip / Subcategorie
Pentru Curățare
Producator
Medicomed
Forma
argilă
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate