Ulei Catina 50ml Medeo-farm

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5977079
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5977079
Toate produsele


Ulei de cătină 50 ml
Uleiul de cătină este o sursă bogată de antioxidanți (vitaminele A, E și C), care ajută la întărirea apărării imune a organismului.
"Ulei de cătină" - un remediu natural pentru multivitamine, restabilește eficient forța și sănătatea. Cu o utilizare prelungită, te va ajuta să depășești hipovitaminoza, epuizarea, îmbătrânirea prematură a pielii , curățarea vaselor de depozitele sclerotice etc.
"Uleiul de cătină" va deveni indispensabil pentru dumneavoastră în terapia complexă pentru : arsuri, răni greu, vindecări de pat, leziuni prin radiații ale pielii și mucoaselor, boli ginecologice, proctologie, în caz de gastrită, ulcer peptic și ulcer duodenal, cu inflamație cronică a tractului respirator superior. , infecția amigdalelor și în perioada de recuperare după amigdalită și amigdalită, în cazul sinuzitei, în oftalmologie - cu conjunctivită, blefarită și arsuri ale pleoapelor.
Concentrația mare de substanțe de cătină din ulei, care au un efect benefic asupra stării pielii , a unghiilor și a părului, determină utilizarea versatilă a acestui produs pe bază de plante util în cosmetologie.
Nu este un medicament!
Specificații principale
Producator
Medeo-farm
Producator
Medeo-farm
Tip / Subcategorie
Cosmetică curativă
Tara
Ucraina
Forma
ulei
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate