Silimar-RNP caps. 70mg N30

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978028
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978028
Toate produsele


Silimar-RNP Silimarina este indicata in hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales etilice), ciroze compensate, insuficienta hepatica- profilactica - in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice. Silimarina stimuleaza refacerea hepatocitului (celula hepatica), aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizand sinteza proteinelor. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, prin faptul ca impiedica patrunderea in celulele hepatice a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate in urma prelucrarii alimentelor etc).
Compozitie: Un comprimat de Silimarina contine 0,070 g Extract purificat de Cardui mariani fructus (echivalent 0,035 g silibina). Silimarina se gaseste in fructele (semintele) de Armurariu, cunoscut la noi si sub numele de Ciulinul Laptelui.
Actiune: Flavo-silybum contribuie la pastrarea integritatii si asigura functia normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice. Flavo-silybum protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, invazie virala, substante medicamentoase, toxine etc. ) si stimuleaza restaurarea parenchimului hepatic lezat. Preparatul este netoxic si nu are contraindicatii. Totodata Silimarina reduce riscul dezvoltarii calculilor biliari si favorizeaza digestia, fluidificand si eliminand bila.
Administrare:
Cate 2 comprimate de 3 ori pe zi , timp de 3 - 6 saptamani. Curele vor fi repetate dupa o pauza de 1 - 2 saptamani.
Fiind un produs natural, Silimarina este foarte bine tolerata de organism si nu are efecte adverse sau toxice.
Se foloseste in special sub forma de pulbere (seminte proaspat rasnite - intrucat se oxideaza foarte repede dupa rasnire) 3-4 ori pe zi cate o lingurita rasa inainte de mese, cu cca. 30 minute (se tine sub limba cca. 10 min, apoi se inghite cu un pahar de apa sau suc de legume/fructe). Mai poate fi administrata sub forma de ceai (din pulbere de seminte de armurariu).
CONTRAINDICATII:
NU se administreaza in timpul sarcinii.

Specificații principale
Producator
RNP Pharmaceuticals SRL, IM
Tip / Subcategorie
Terapia hepatică, lipotrope
Producator
RNP Pharmaceuticals SRL, IM
Divizarea
30
Tara
Republica Moldova
Doza concentratia
70
Forma
caps.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate