Silimar-RNP caps.140 mg N10x2

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978030
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978030
Toate produsele


Silimarina este indicata in hepatite cronice (inclusiv cele agresive) de etiologie virala, hepatite toxice (mai ales etilice), ciroze compensate, insuficienta hepatica- profilactica - in timpul administrarii unor substante potential hepatotoxice. Silimarina stimuleaza refacerea hepatocitului (celula hepatica), aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizand sinteza proteinelor. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, prin faptul ca impiedica patrunderea in celulele hepatice a unor substante hepatotoxice (alcool etilic, substante chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate in urma prelucrarii alimentelor etc).
Compozitie: O capsula de Silimarina contine 0,140 g Extract purificat de Cardui mariani fructus (echivalent 0,140 g silibina). Silimarina se gaseste in fructele (semintele) de Armurariu, cunoscut la noi si sub numele de Ciulinul Laptelui.
Actiune: Flavo-silybum contribuie la pastrarea integritatii si asigura functia normala a membranei celulare la nivelul structurilor hepatice. Flavo-silybum protejeaza ficatul impotriva diferitelor noxe (alcool, invazie virala, substante medicamentoase, toxine etc. ) si stimuleaza restaurarea parenchimului hepatic lezat. Preparatul este netoxic si nu are contraindicatii. Totodata Silimarina reduce riscul dezvoltarii calculilor biliari si favorizeaza digestia, fluidificand si eliminand bila.
Administrare:
Cate 1 capsul1 de 3 ori pe zi , timp de 3 - 6 saptamani. Curele vor fi repetate dupa o pauza de 1 - 2 saptamani.
Fiind un produs natural, Silimarina este foarte bine tolerata de organism si nu are efecte adverse sau toxice.
Se foloseste in special sub forma de pulbere (seminte proaspat rasnite - intrucat se oxideaza foarte repede dupa rasnire) 3-4 ori pe zi cate o lingurita rasa inainte de mese, cu cca. 30 minute (se tine sub limba cca. 10 min, apoi se inghite cu un pahar de apa sau suc de legume/fructe). Mai poate fi administrata sub forma de ceai (din pulbere de seminte de armurariu).
CONTRAINDICATII:
NU se administreaza in timpul sarcinii.

Specificații principale
Producator
RNP Pharmaceuticals SRL, IM
Tip / Subcategorie
Terapia hepatică, lipotrope
Producator
RNP Pharmaceuticals SRL, IM
Divizarea
20
Tara
Republica Moldova
Doza concentratia
140
Forma
caps.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate