Nocist Prevent caps. N24

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978785
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978785
Toate produsele

Nocist Prevent caps. N24

Supliment alimentar cu extracte de Afin-American şi Mesteacăn, care susține funcţionarea normală a căilor urinare şi drenajul lichidelor corporale, cu D-Manoză şi N-Acetilcisteină. E bogat în proantocianidină (PACs) , conține 45 mg pentru doza zilnică, titrate prin metoda BL-DMAC.

Beneficii

  • Formulă exclusivă patentată

  • Conținut de 45 mg Pacs titrate după metoda BL-DMAC( metodă exactă și standardizată). Sunt utilizate proantocianidine calibrate , cu catenă scurtă mixtă ( absorbție și acțiune în timp).

  • Conține N-acetilcisteina , singura substanță capabilă să dizolve biofilmele coloniilor bacteriene. Aceste biofilme sunt rezistente la antibiotic.

  • Acțiune asupra cauzei nu doar a simptomelor

  • Poate fi administrat în toate trimestrele de sarcină

  • Fără zahăr, fără gluten

Descriere

INDICAȚII:

cistită;

-cistită recedivanta;

-infecţiile tractului urinar în fază de acutizare.

Ingrediente:. : N-acetil-L-cisteina; extract uscat din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu 30% proantocianidine/PAC; capsula vegetala (hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan); agent de incarcare: fosfat de calciu dihidrat; extract hidroalcoolic 3-4:1 (maltodextrina) din frunze de Mesteacan (Betula pendula/Betula pubescens), cu 1%; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu.

N-Acetilcisteină 250 mg - agent mucolitic, care combate recidivele tractului urinar. Dezagreghează biofilmele bacteriene și reduce numărul de forme vitale ale bacteriilor Escherichia coli prezente în biofilme.

Afin American (Vaccinium Macrocarpon)150mg PACs-45mg - datorită conținutului de proantocianidină (PACs) blochează aderența bacteriilor uropatogene, protejând astfel vezica urinară de influențe exterioare. Inhibă adezinele prezente pe fimbriile de tipul P ale Escherichia coli.

Frunze de mesteacăn alb (Betulla alba) - 40mg -extractul din frunze de mesteacăn favorizează eliminarea din organism a excesului de lichid.

Instrucțiuni de utilizare: 2 capsule pe zi, cu un pahar de apă, de preferinţă seara, înainte de culcare. Timp de 12 zile pe lună, pe parcursul a 3 luni.

Specificații principale
Producator
Specchiasol SRL
Forma
caps.
Producator
Specchiasol SRL
Tara
Italia
Tip / Subcategorie
Alte preparate pentru medicația aparatului urinar
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate