Soavi gel intim pH 3.5 (ceai verde, cimbru) 500ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979025
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979025
Toate produsele

Gel igiena intimă Soavi pH 3,5 (extract de ceai verde,cimbru) 500 ml


SOAVI Sapun lichid dermatologic pH 3,5 - 500 ml, cu extract de ceai verde și cimbru, ideal pentru piele inflamata sau uscata.


In timpul perioadei fertile, atunci cand pH-ul este usor acid, gelul intim ar trebui sa aiba pH-ul in jur de 3.5. ,este indicat în cazul slăbirii florei bacteriene. Eficient in orice dezechilibre ale ecosistemului vaginal și promovează apărările fiziologice naturale.  Acțiune eficientă calmantă, bacteriostatică și deodorantă, datorită ingredientelor active speciale care contracarează bacteriile responsabile de formarea mirosurilor rele..


Bazat pe extracte vegetale dermoprotectoare, ca extract de ceai verde și cimbru, este ideal pentru igiena personala la bărbați și femei. Datorită conținutului său de ulei esențial de cimbru asigura un PH activ si are actiune antibacteriana . Se potrivește pentru inflamatiile mucoaselor si poate fi folosit in timpul menstruatiei, pentru igiena personala înainte și dupa naștere. Poate fi folosit și de persoanele care frecventează piscine, săli de fitness sau locuri cu risc micotic. Aplicați ca un săpun lichid pentru corp și igienă personală cel putin o data pe zi. Testat dermatologic.


Flacon de 500 ml.


Producator:


Farmac-Zabban,Italia


Importator:


IM "Becor" S. R. L. ,Chișinău ,Calea Orheiului 111/5

Specificații principale
Producator
Farmac Zabban SPA
Tara
Italia
Forma
N/A
Tip / Subcategorie
Gel de duș
Producator
Farmac Zabban SPA
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate