Ocean Ultimate Omega 3 caps. 1050mg N30 Bioslo

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979174
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979174
Toate produsele


Ocean ULTIMATE

30 capsule moi

OCEAN Ultimate este unsupliment alimentar revoluționar, destinat consumului zilnic pentru sănătatea inimii, a creierului, a ochilor și a articulațiilor. Fiecare capsulă de Ocean Ultimate conține ulei de pește concentrat cu acizi grași Omega-3, EPA si DHA. Acizii grași Omega-3 sunt esențiali sănătății omului; cum corpul nu îi poate sintetiza, aceștia trebuie furnizați prin dietă sau prin consum de suplimente alimentare pe bază de ulei de pește, suplimente bogate in acizi grași Omega-3.


1 capsulă conține

Total Omega 3 1050 mg

EPA 580 mg

DHA 390 mg

Alți acizi grași Omega 3 80 mg













-Restabilește raportul acizilor grași esențiali, contribuie la funcționarea optimă a fiecărei celule a corpului uman.

-Stimulează metabolismul și activi tatea funcțională a sistemului nervos, cu acțiune de refacere și protecție a membranelor celulare și a învelișului fibrelor nervoase.
- Reduce nivelul colesterolului și trigliceridelor din sînge și reechilibrează raportul dintre colesterolul rău (LDL) și colesterolul bun (HDL), combate dezvoltarea aterosclerozei.
- Normalizează tensiunea arterială și susține sănătatea sistemului cardiovascular (influențează pozitiv parametrii reologici ai sângelui).
- Posedă proprietăți antitrombotice (împiedică formarea cheagurilor de sânge în arterele coronare), scade tendința de coagulare a sângelui și îmbunătățește circulația sanguină;

- Asigură îmbunătățirea performanțelor cognitive (concentrare, învățare, memorare), susține funcția vizuală, contribuind la dezvoltarea retinei.
- &Îmbunătățește și întreține memoria la toate vârstele.
- Stimulează regenerarea țesuturilor și reepitelizarea mucoaselor.
- Benefic în dieta complexă a persoanelor cu hiperglicemie, deoarece ajută la îmbunătățirea utilizării insulinei în țesuturile organismului.
Mod de administrare:

Pentru adulți se recomandă: câte 1 capsulă/zi, după masă.
Specificații principale
Producator
Nuvita Ilac ve Kimya San
Tara
Turcia
Tip / Subcategorie
Hipolipemiante
Forma
caps.
Producator
Nuvita Ilac ve Kimya San
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate