Novophane caps. N60 + Novophane Lotiune 100ml CADOU ACM

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979836
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5979836
Toate produsele
Novophane caps. N60/180 ; Новофан, капсулы N60/180

Acest produs contine aminoacizi+7 vitamine si minerale.
Biotina și zincul contribuie la menținerea unui păr frumos, Zincul contribuie la întreținerea unghiilor sănătoaseVitamina B6 contribuie la sinteza normal a cisteinei. Cupru contribuie la pigmentarea normală a parului.
Ingrediente: cistină, metionină, agent de umflare: fosfat dicalcic, gluconat de fier, oxid de magneziu, vitamina C (acid L-ascorbic), gluconat de zinc, extract de plante de coapse (Equisetum arvense. L), vitamine E (acetat de DL-alfa-tocoferil) , B3 (Niacin), B5 (D-pantotenat de calciu), B6 (Pyridoxine clorhidrat), B2 (Riboflavin), Biotin (D-biotin), Gluconat de cupru, L-arginină, Mono- și digliceride de acizi grași capsulă: hipromeloză, cupru de sodiu clorofilină
Mod de utilizare: 2 capsule pe zi în timpul mesei timp de 3 luni. A se repeta dacă este necesar pe tot parcursul anului. Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Prezentare: 60/180 capsule
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.
 

LOTIUNE CONTRA CADERII PARULUI 100ml

ComponentaVit E / Protectia- Antioxidant puternic Protejeaza parul de actiunea razelor solare Proprietatile sale lipofile permit o penetrare mai buna in foliculul pilosebaceu Vit B6 / activator celular- Stimuleaza cresterea parului Regleaza producerea sebumuluiVit H / factorul de crestere- Stimuleaza cresterea parului Vit PP / energizant- Stimuleaza circulatia sîngelui Activeaza transportul de oxigen la foliculii pilari
Indicatii:
Caderea exesiva a parului AlopeciaTelogen Effluvium Pierderea vitalitatii parului

MOD DE ADMINISTRARE
Se aplica o data in zi pe par uscat sau umedSe maseaza usorSe lasa sa se usuceNu se clateste.
CONTRAINDICATII
Sensibilitate la componentele produsului


Producător :

MADE IN FRANCE

Importator :
 
IM "Becor" SRL



Specificații principale
Producator
Isispharma
Tara
Franta
Forma
set
Tip / Subcategorie
Tratament păr
Producator
ACM Laboratoires
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate