Regulax brichete N6

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980278
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980278
Toate produsele

Regulax brichete N6


Substanta activa: Natrii picosulfas.
Compozitia si forma de prezentare: brichete N6.
Actiunea farmacologica: Sub influenta florei intestinale picosulfatul de sodiu se transforma, prin hidroliza, in forma activa care excita receptorii mucoasei intestinale si creste, in mod reflex, motilitatea colonului.
INDICATII
Tratamentul de scurta durata a constipatiei cronice coditionata de hipotonia sau peristaltismul slab al colonului. Normalizarea scaunului in hemoroizi, proctita, fisuri anale. Pregatirea intestinului pentru investigatii radiologice sau endoscopice, interventiile chirurgicale pe intestin.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
In interior, adulti si copii peste 12 ani-inainte de culcare, in functie de forma de droguri, 1-2 comprimate- in lipsa de efectul de a creste doza de cateva zile pana la 2-3 tablete la receptie. Doza pentru copii 1-6 ani este 1/3, iar pentru copii 6-12 ani-1/2 adulti doza.
CONTRAINDICATII
Inflamatii sau obstructii intestinale, ileusul paralitic, durerile abdominale de geneza necunoscuta, hernia strangulata, dezechilibrul hidro-electrolitic, peritonita, hemoragiile gastrointestinale sau uterine, cistita, constipatia spastica. Virsta sub 4 ani. Perioada postoperatorie dupa operatiile abdominale. Lactatia. Deshidratarea severa. Hipersensibilitatea la preparat.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Tratamentul indelungat poate conduce la toleranta. Sarcina (poate fi administrat numai in cazuri exceptionale). Nu se recomanda folosirea preparatului mai mult de 10 zile. O cura mai indelungata poate agrava constipatia.
Conditii de Pastrare: Nu la indemana copiilor, la temperatura camerei de 15 ° c la 25°c.
Termen de valabilitate: 3 ani.
Specificații principale
Producator
Krewel Meuselbach GmbH
Producator
Krewel Meuselbach GmbH
Forma
comp. masticab.
Tip / Subcategorie
Laxative (constipație)
Tara
Germania
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate