Cosakondrin OP comp.N30 (Orzax)

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980817
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980817
Toate produsele

Cosakondrin OP


(Ca+Mg+Zn+K2+D3)


30 capsule moi


Cosakondrin OP este unprodus revoluționar datorită compoziției sale unicale.


Calciul, Magneziul, Zincul, Vitamina D3 și Vitamina K2 reprezintă o formulă echilibrată ce conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății și funcționării normale a sistemelor și aparatelor organismului.


Proprietăți:


-Calciuleste necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților, contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular. De asemenea, calciul contribuie la coagularea normală a sângelui.


-Magneziulcontribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și muscular , la procesul de diviziune celulară și la reducerea oboselii și epuizării. Magneziul influenţează metabolismul calciului și fosforului, astfel are rol important în menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor. Asigură neurotransmisia si funcționarea normală a enzimelor digestive.


-Zinculcontribuie la fortificarea sistemului imunitar, reglarea metabolismului, menținerea sănătății părului și unghiilor. Ajută la ameliorarea diverselor afecțiuni dermatologice.


-Vitamina K2 (Menaquinone 7)contribuie la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății sistemului osos. Este esențială pentru menținerea unei structuri osoase puternice datorită faptului că activează o proteină numită osteocalcin, importantă pentru utilizarea calciului în construirea unei matrici osoase sănătoase


-Vitamina D3contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului.


Cosakondrin OPasigură transportul și fixarea sănatoasă a calciului în oase;joacă unrol important în coagularea sângelui; previne osteoporoza și bolile cardiovasculare; contribuie la sănătatea sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular, nervos și imunitar.


! Nu conține: gluten, soia, produse GMO.


Indicaţii:Ca, Mg, Zn, Vitamina K2 și Vitamina D3 suntcele mai importante vitamine și minerale pentru buna funcționare a organismului. Cosakondrin OP contribuie la menținerea sistemului osos și dentiției. Asigură sănătatea inimii, a circulației sagvine. Este recomandat pentru metabolismul energetic optim, susține efortul intelectual și reduce starea de extenuare sau oboseala cronică.


Compoziție:


Carbonat de calciu (din coji de ouă), citrat de magneziu, potențiator de volum: celuloză microcristalină, întăritor: polivinilprolidon; emulgator: carboximetil celuloză de sodiu reticulat, Vitamina K2 (menaquinone-7); monohidrat de sulfat de zinc; agent de omogenizare: săruri de magneziu ale acizilor grași; Vitamina D3 (colecalciferol); emulgator: dioxid de siliciu.























1 capsulă conține


Calciu (coji de ouă)


400 mg


Magneziu


80 mg


Zinc


5 mg


Vitamina K2


50μg


Vitamina D3 (colecalciferol)


10μg



Mod de administrare:


Pentru adulți se recomandă câte 1-2 capsule/zi, după masă.


Atenționări:


Suplimentelealimentare nu trebuiesa fiefolositeca unsubstituientpentru odietăvariată. - A nu se depăși doza zilnică recomandată. -A nu se lăsa la îndemâna copiilor. -A se păstra în ambalaj original, la temperaturi ce nu depășesc 25oC. – A se consulta cu medicul în timpul sarcinii și alăptării. După desigilare, produsul poate fi administrat până la sfârșitul perioadei de valabilitate indicate pe ambalaj.



Producător:Nuvita Ilac ve Kimya San. Tic. A. Ș. , Marmara San. Sitesi J Blok No. 4, Ikitelli, Istanbul, Turcia; tel. +90 212 447 43 32; fax. +90 212 446 97 27


Exportator:Orzax Ilac ve Kimya San. Ve Ticaret A. Ș. , Marmara Sanayi Sit. J Blok No. 3, Ikitelli, Istanbul, Turcia; tel. +90 212 447 47 37; fax. +90 212 446 42 98


Importator:“Bioslo Pharma” S. R. L. , Chișinău, str. Miorița, 3/5. Tel. +373 22 911 502 mob. +373 62100281

Specificații principale
Producator
Orzax Ilac ve Kimya San.Ve Tikaret A.S
Divizarea
30
Tara
Turcia
Tip / Subcategorie
Antagoniști ai angiotensinei II
Producator
Orzax Ilac ve Kimya San.Ve Tikaret A.S
Forma
caps.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate