Pollezin® pic. orale, sol. 5 mg/ml 20 ml N1 (Egis)

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5981357
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5981357
Toate produsele

Pollezin® pic. orale, sol. 5 mg/ml 20 ml N1


Substanta activa: Levocetirizinum.
Compozitia si forma de prezentare: pic. orale, sol. 5 mg/ml 20 ml N1 in flacon.
Actiunea farmacologica: Levocetirizina este un enantiomer al cetirizinei, antagonist puternic si selective al H-histamino receptorilor perifirici. Nu modifica intervalul QT pe electrocardiograma.
INDICATII
 Pollezin 5 mg este un agent antialergic pentru tratamentul semnelor de boala (simptomelor) asociate cu reacti alergice, cum ar fi: febra de fan, inclusiv acuze oculare- rinite alergice cronice (alergie la praful din casa)- urticarie cronica.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Adulti si adolescenti (peste 12 ani) - cate 1 comprimat pe zi. In insuficienta hepatica sau renala si persoanelor varstnice , doza li se micsoreaza (5mg la 2 zile), in insuficienta renala grava – cate 5mg odata la 3 zile.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat , insuficienta hepatica, sarcina si lactatia. De droguri in forma de picaturi, nu este recomandat pentru copii sub 2 ani, datorita datelor insuficiente.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Tratamentul in perioda lactatie impune intreruperea ei temporara. Cu atentie in hipocalemie. In insuficienta renala dozele se reuc . Atentie in conducerea vehiculelor si munca la masini – unelte din cauza somnolentei posibile.
Conditii de Pastrare: A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Nu exista instructiuni speciale de pastrare. A nu se folosi dupa data de expirare mentionata pe ambalaj.
Specificații principale
Producator
Egis Pharmaceuticals PLC
Tip / Subcategorie
Antialergice, antihistaminice
Forma
pic. orale, sol.
Divizarea
1
Doza concentratia
5
Tara
Ungaria
Producator
Egis Pharmaceuticals PLC
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate