Diltiazem retard caps. elib. prel. 90 mg N7x3

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5982114
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5982114
Toate produsele

Diltiazem retard caps. elib. prel. 90 mg


Substanta activa: diltiazem.
Compozitia si forma de prezentare: Diltiazem Retard - tablete pentru administrare orala: 1 comprimat contine 90 mg de diltiazem, 6, 12, 30 sau 120 de bucati pe pachet.
Actiunea farmacologica: Antianginoasa, antihipertensiv, vasodilatator, antiaritmic. Prin blocarea canalelor de calciu, reduce fluxul de ioni de calciu in celule miocardice. Diltiazem Retard provoaca dilatarea arterelor coronare, sporind astfel fluxul de sange coronarian. Reduce tonul musculaturii netede a arterelor periferice.
INDICATII
Angina pectorala (prevenirea atacurilor), hipertensiune arteriala, prevenirea atacurilor de aritmii supraventriculare (tahicardie paroxistica, fibrilatie atriala sau flutter, extrasistole).
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
se administreaza o doza initiala de Diltiazem Retard - 60 mg 3 ori /zi sau 90 mg de 2 ori/zi. Cu lipsa de doza eficace crescuta la 180 mg 2 ori/zi. Forma extinsa 1-2 ori/zi in functie de doza. Doza maxima - 360 mg / zi.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitate, sindrom de sinus bolnav, bloc AV de gradul II-III, soc cardiogen, insuficienta cardiaca congestiva, insuficienta cardiaca cronica, bradicardie, hipotensiune arteriala, insuficienta hepatica severa si insuficienta renala, copilarie.
Conditii de Pastrare: Medicamentul trebuie pastrat la temperatura care sa nu depaseasca 25°C. A se nu lasa la indemana copiilor


Termen de valabilitate: 2 ani.
Specificații principale
Producator
Rompharm Company SRL, SC
Divizarea
21
Tip / Subcategorie
Blocante ale canalelor de calciu
Doza concentratia
90
Producator
Rompharm Company SRL, SC
Tara
Romania
Forma
caps. elib. prel.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate