Immunal comp. 80 mg N20

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5983139
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5983139
Toate produsele
Particularitati farmacologice:
Echinacea (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia, Echinacea pallida) este o planta care provine din America de Nord unde indigenii o foloseau sub forma proaspat strivita in tratamentul starilor febrile si a ranilor. Contine polizaharide, flavonoide, acizi fenolici, uleiuri volatile, alcamide. Polizaharidele cu masa moleculara (MM) 000 si 000 stimuleaza fagocitoza, iar cele cu MM 000 (arabinogalactane) induc sinteza interferonului si altor imunomediatori in macrofage. Glicoproteinele stimuleaza transformarea limfocitelor B in celule plasmatice si secretia interleukinei 1 in macrofage. Alcamidele inhiba ciclooxigenaza sau S-lipooxigenaza si au efect antiinflamator. Preparatele de echinacee sunt recomandate ca adjuvant in tratamentul infectiilor pulmonare si urinare recurente si a ranilor trenante (Echinaceae purpureae herba) sau a infectiilor de tip gripal (Echinaceae pallidae radix).
Indicatii
Profilaxia si tratamentul bolilor inflamatorii ale cailor respiratorii, ale tractului urinar si a racelii, poliartrita, reumatismul articular (ca adjuvant). Starile imunodeficitare in bolile inflamatorii cronice recidivante de diversa localizare. Activizarea rezistentei organismului, profilaxia bolilor infectioase. Surmenajul fizic si intelectual. Starea dupa antibioterapie, chimioterapie antitumorala, tratament imunosupresiv sau radioterapie.
Utilizare terapeutica
Extractele uscate cite 200 mg de 3-6 ori pe zi.
Contraindicatii
Hipersensibilitatea la preparat, tuberculoza evolutiva, leucemia, colagenozele, bolile hematopoietice, scleroza multipla, HIV, virsta sub 12 ani.
Interactiuni
Imunosupresoarele si reduc eficacitatea.
Precautii:
Se va administra cu atentie pacientior cu diabet zaharat.
Specificații principale
Producator
Lek Pharmaceuticals d.d.
Producator
Lek Pharmaceuticals d.d.
Doza concentratia
80
Forma
comp.
Tip / Subcategorie
Imunostimulante
Divizarea
20
Tara
Slovenia
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate