Solutie lentile de contact UniVis 360ml N1

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6004595
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6004595
Toate produsele

UniVis

Bio cu Aloe Vera şi Acid Hialuronic Totul într-o singură soluţie Pentru ochi sensibili

Totul într-o singură soluţie pentru o îngrijire completă a oricărui tip de lentile de contact moi. Datorită formulei sale delicate cu Aloe vera şi Acid Hialuronic de înaltă calitate şi cu proprietăţile sale puternice de a lubrefia, este cea mai potrivită soluţie pentru utilizarea zilnică, inclusiv pentru ochi sensibili în circumstanţe speciale.


ACŢIUNE: Dezinfectează, păstrează, curăţă, clăteşte, lubrefiază,înlătură depunerile de proteinele şi hidratează orice tip de lentile de contact moi.


UTILIZARE: Spălaţi-vă bine pe mâini. Umpleţi containerul cu soluţie nouă. Puneţi lentilele în interiorul containerului şi închideţi-l strâns. Pentru o dezinfecţie completă păstraţi lentilele în soluţie pentru cel puţin 4 ore.


PRECAUŢII: închideţi bine flaconul după fiecare utilizare. Păstraţi flaconul departe de surse de încălzire. Nu înghiţiţi. Nu atingeţi vârful picurătorul de careva suprafeţe, pentru a evita contaminarea soluţiei. Nu lăsaţi la vederea şi îndemâna copiilor. Acest produs este steril până în momentul deschiderii. UtiTizaţi pe parcursul a 90 de zile după deschidere. Nu utilizaţi după data expirării.


COMPOZIŢIE: PHMB, Hialuronat de sodiu, Aloe vera, edetat disodic, soluţie izotonică tampon cu pb 7. 2. Nu conţine componente de origine animală.


Producător: Omisan farmaceutici, via Galilei-Guidonia M. (Rm) Italia www. omisan. com/ Reprezentant oficial în R. Moldova: "Promofarm"

SRL, www. promofarm. md

Specificații principale
Producator
Omisan Farmaceutici
Tara
Italia
Producator
Omisan Farmaceutici
Tip / Subcategorie
Alte produse oftalmologice
Forma
sol.ingrij.lentil
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate