Systane Balance pic. oft. 10ml

felicia.md
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
022 32 33 33
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
Descriere:
Lacrimile artificiale Systane balance reprezintă un remediu pentru simptomele de ochi uscat, fiind special gândit pentru persoanele diagnosticate cu sindrom de ochi uscat asociat cu disfuncția de glandă meibomian (MGD), o cauză comună a ochiului uscat.
Beneficii:
• Formula unică a picăturilor oftalmice Systane Balance reface stratul lipidic oferind protecție de lungă durată împotriva simptomelor de ochi uscat.
• Ajută la refacerea stratului de hidratare necesar suprafeței ochilor, pentru a elimina simptomele de ochi uscat asociat cu disfuncția de glandă meibomian.
Utilizare:
Picăturile oftalmice Systane Balance se pot utiliza ori de câte ori este nevoie, pe parcursul întregii zile. Produsul poate fi folosit pentru tratamentul ochiului uscat asociat cu purtarea lentilelor de contact, caz în care trebuie administrat înainte de plasarea lentilelor de contact și după îndepărtarea acestora. Nu atingeți vârful picurător al flaconului de vreo suprafață, pentru a evita contaminarea și nu-l folosiți dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Opriți utilizarea și mergeți la medicul oftalmolog dacă sesizați înroșirea, iritarea ochilor sau lacrimați excesiv.
Specificații principale
Producător
Alcon-Couvreur
Țara producător
Belgia
Article
74374
Țara producător
Belgia
Producător
Alcon-Couvreur
Article
74374
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate