Masina de curse Speed ​​car-47 1:14 R/C acumulator

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6097935
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6097935
Toate produsele
Masina de curse Speed car-47 in scara 1:14 este o jucarie captivanta pentru toti iubitorii de curse. Aceasta este controlata prin intermediul unui telecomanda, care ofera control complet asupra miscarii masinii. Cu ajutorul acumulatorului incorporat, poti bucura de perioade lungi de joaca fara a fi nevoie sa inlocuiesti bateriile.

Speed car-47 are un design elegant si sportiv, oferindu-i un aspect atragator pe pista de curse. Este dotat cu faruri fata si spate, care creeaza un efect realist si adauga distractie in timpul jocului. Masina poate merge inainte, inapoi si poate face viraje la stanga si dreapta, oferindu-ti control total asupra miscarii sale.

Speed car-47 poate atinge viteze mari si poate trece cu usurinta peste obstacolele de pe traseu. Datorita constructiei solide si materialelor de calitate, este rezistent si durabil. Aceasta jucarie iti va oferi ore intregi de distractie si entuziasm, permitandu-ti sa participi la curse palpitante si sa creezi propriile tale trasee.

Fii un adevarat pilot cu masina de curse Speed car-47 1:14 R/C cu acumulator. Experimenteaza adrenalina curselor direct acasa sau in curte si devino invingator pe fiecare pista!
Specificații principale
Producator
Speed car
Основные характеристики
Categoria
Masini cu telecomanda
Material
ABS Masa plastica, PP
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate