Platou oval 31.5X26cm White Moon, opalglass

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6097936
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6097936
Toate produsele
Platou oval 31.5X26cm White Moon, opalglass

Platoul oval White Moon de dimensiunile 31,5x26 cm este un produs elegant realizat din opalglass, care va adăuga un aspect rafinat și elegant mesei dvs.

Opalglassul este un material durabil și rezistent, care combină proprietățile sticlei și porțelanului, oferindu-vă un produs de calitate superioară. Platoul este transparent, permițându-vă să prezentați preparatele într-un mod atrăgător și apetisant.

Forma ovală a platoului White Moon și dimensiunile sale îl fac potrivit pentru servirea diferitelor feluri de mâncare, inclusiv carne, pește, paste, salate și multe altele.

Designul elegant și modern al platoului White Moon se potrivește perfect cu orice stil de interior. Poate fi, de asemenea, combinate cu alte piese de servire și accesorii de pe masa dvs.
Este, de asemenea, sigur pentru a fi spălat în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea și întreținerea lui ușoară.

Adăugați un plus de eleganță și rafinament mesei dvs. cu acest platou oval White Moon de dimensiunile 31,5x26 cm realizat din opalglass. Este perfect pentru diferite evenimente și va fi o completare minunată a bucătăriei dvs.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate