Ocean Smart Gummies Defence gumite moi N64 Bioslo

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6141576
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6141576
Toate produsele

OCEAN Smart Gummies Defence


Supliment alimentar


Jeleuri Nr64 cu suc natural, gust plăcut de lamâie si portocala


Zincul este un microelement esențial conținut în 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organismul uman; este important în formarea și funcționarea sistemului imunitar; îmbunătățește absorbția de electroliți și apă ceea ce previne episoadele repetitive de diaree; zincul menține și îmbunățește rata de creștere și dezvoltare armonioasă a copiilor, menține aspectul sănătos al pielii și fortifică perceptorii de miros și gust.


OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEFF recomandă utilizarea zilnică a suplimentelor cu zinc pentru copii. Zincul participă la secreția de gonadotropinde, astfel fiind important în dezvoltarea sistemului reproductiv; Deficitul de zinc deseori este asociat cu infertilitatea masculină. Zincul este un antioxidant puternic, important pentru formarea și adaptarea vizibilității nocturne. Zincul este inclus în compoziția unei enzime care participă la biosinteza hemoglobinei.


Vitamina C  (acidul ascorbic) este esențială în formarea și menținerea rezistenței la boli infecțioase. Vitamina C este un antioxidant important; fortifică sistemul imun.


Vitamina D3  este vitamina ce regleaza nivelul proteinelor antimicrobiene și este esențial răspunsului uman în apărarea organismului împotriva bacteriilor, virusurilor si a altor agenti patogeni. Are un rol important in dezvoltarea sistemului osos, în creșterea și dezvoltarea normală a  copiilor. Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.


Indicații: -  Deficiența de zinc precum acrodermatita enteropatică; -Boala Wilson; - Acneea Vulgaris; - Artrită reumatoidă, Artrită Psoriazică; - Stări de deficiență a sistemului imunitar, inclusiv reinfecții (în special în caz de sindrom Down; - Infecții frecvente și probleme ale sistemului respirator; - Perioadele de creștere intensivă a copiilor; -Retard în dezvoltare, infantilism sexual; - Perioadele de reconvalescență; - Alimentarea artificială sau incorectă; - Anorexie; - Sindromul de malabsorbție; - Probleme de vedere; - Terapie pe termen lung cu steroizi; -Sport și antrenament sportiv intensiv;


Compoziție:


2 jeleuri conțin                Cantitatea                  DZR*%


Vitamina C           80 mg               100


Zinc                        7.5 mg            75


Vitamina D3        10 μg                200


DZR * – Doza zilnica recomandata 


Ingrediente: Sırop de glucoza, zahar, produs  concentrat din suc de mere (7%), corector de gust : gelatina , agent de ingrosare : pectine, stabilizator acid citric (vitamin C), zinc sulfat monohidrat , ulei de palmier, arome naturale (lamie si portocala), extract de portocala, polızator: ceara de palmier, extract de rozmarin, extract de lamie, extract de salvıe, polarizator: ceara, colorant: extract de paprıca, colecalciferol (vitamina D3), colorant: luteina.


Mod de administrare:


De la 2 ani:  2 jeleuri /zi; după masa sau la indicația medicului ;


De la 11 ani:  3 jeleuri /zi; după masa


Atenționări:


Suplimentele alimentare nu trebuie sa fie folosite ca un substituient pentru o dieta variată. - A nu se depăși doza zilnică recomandată. - A nu se lăsa la îndemâna copiilor. - A se păstra în ambalaj original, la temperaturi ce nu depășesc 25oC.


Producător: Nuvita Ilac ve Kimya San. Tic. A.Ș., Marmara San. Sitesi J Blok No.4, Ikitelli, Istanbul, Turcia; tel.+90 212 447 43 32; fax. +90 212 446 97 27


Exportator: Orzax Ilac ve Kimya San. Ve Ticaret A.Ș., Marmara Sanayi Sit. J Blok No.3, Ikitelli, Istanbul, Turcia; tel.+90 212 447 47 37; fax. +90 212 446 42 98


Importator: “Bioslo Pharma” S.R.L., Chișinău, str. Miorița, 3/5. Tel. +373 22 911 502 mob. +373 62100281

Specificații principale
Producator
Nuvita Ilac ve Kimya San
Forma
gumite moi
Tara
Turcia
Producator
Nuvita Ilac ve Kimya San
Tip / Subcategorie
Alte produse cu vitamine, combinații
Divizarea
64
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate