Final Polish - Soluție de curățat suprafețe metalice și inox 600 ml

italteh.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău. str. Belinski 85B
www.italteh.md
6170071
Toate produsele
0 79 41 40 66
0 22 87 65 85
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău. str. Belinski 85B
www.italteh.md
6170071
Toate produsele

Produs de îngrijire metalică finală extrem de eficient. Proiectat pentru curățarea și lustruirea suprafețelor din oțel inoxidabil, metale neferoase, precum și suprafețe nichelate și cromate. Se folosește pentru prelucrarea suprafețelor exterioare ale echipamentelor de prelucrare a alimentelor, inclusiv frigidere, cuptoare, mașini de spălat vase, precum și ascensoare, balustrade, turnichete etc.

Compoziție: apă purificată ≥30%, un amestec de hidrocarburi aromatice și alifatice; <5%: agenți tensioactivi neionici, agent aromatizant, metilizotiazolinonă, metilclorizotiazolinonă.

Mod de utilizare: Se agită bine produsul înainte de utilizare, se aplică pe o suprafață curată și uscată și se freacă bine cu microfibră, apoi se lustruiește cu o cârpă curată și uscată pentru a străluci. Când tratați suprafețe metalice puternic murdare, curățați-le mai întâi. Luciul suprafeței poate fi restaurat prin lustruire cu microfibră curată. Avantaje: ușurință de re-curățare, incl. de la amprente, formează un film protector pe suprafață, reducând posibilitatea poluării ulterioare, conferă o strălucire moale și un efect inedit suprafețelor metalice, are o aromă plăcută, consum economic: 1-3 ml / m². Atenție: nu se recomandă aplicarea produsului pe suprafețe fierbinți, nu se aplică pe suprafețe în contact cu alimentele.

Num in set: 12 buc

Producător si model
Producator
Grass
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate