Nevralon 50mg/0,5mg/ml 2ml sol.inj. N5

felicia.md
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
022 32 33 33
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
Denumirea comercială a medicamentului
Nevralon (Nevralon)

Ingrediente active
Comb.medicament (vit. b1, b6, b12)*
Grupa farmacoterapeutică
Vitamine, vitamine.Indicatii pentru utilizare
Ca agent patogenetic și simptomatic în terapia complexă a bolilor și sindroamelor sistemului nervos de diferite origini - polineuropatie (inclusiv diabetică, alcoolică etc.); - nevrita si polilinev.rI.t, incl. nevrita retrobulbară; - pareza periferica, incl. nervul facial; - nevralgie, incl. nervul trigemen și nervii intercostali; - sindrom dureros (radicular, mialgii, herpes zoster); - boli neurologice sistemice cauzate de o deficiență dovedită a vitaminelor B1 și B6, precum și B12
Mod de aplicare
Medicamentul este destinat injectării intramusculare profunde. În cazuri severe și cu durere acută - 2 ml 1 dată pe zi; după ameliorarea exacerbării, precum și în formele ușoare ale bolii - 2 ml de 2-3 ori pe săptămână. Durata tratamentului este stabilită în funcție de severitatea bolii.
Efecte secundare
În cazuri izolate - transpirație, acnee, reacții cutanate (urticarie). Rareori, dezvoltarea reacțiilor de hipersensibilitate (erupții cutanate, insuficiență respiratorie, șoc anafilactic, edem Quincke).
Contraindicatii
- sensibilitate individuală crescută la componentele medicamentului; - insuficienta cardiaca decompensata.

Interacțiunea medicamentoasă
Clorhidratul de tiamină se descompune complet în soluții care conțin sulfiți. Alte vitamine sunt inactivate în prezența produselor de degradare a vitaminei B1. Vitamina B6 reduce eficacitatea terapeutică a levodopei. Posibilă interacțiune a medicamentului cu cicloserina, D-penicilamină, adrenalină, norepinefrină, sulfonamide.
Instrucțiuni Speciale
Nu există avertismente cu privire la utilizarea medicamentului de către conducătorii de vehicule și persoanele care lucrează cu mecanisme potențial periculoase. UTILIZARE PEDIATRICĂ Nu există date suficiente privind siguranţa utilizării la copii şi adolescenţi. Medicamentul nu trebuie prescris nou-născuților și în special prematurilor din cauza conținutului de alcool benzilic din preparat.Nevralon nu este recomandat în timpul sarcinii. Dacă este necesar, numirea medicamentului în timpul alăptării ar trebui să înceteze alăptarea.
Supradozaj
Se manifestă printr-o creștere a severității simptomelor efectelor secundare ale medicamentului. Tratamentul este o terapie simptomatică.
Specificații principale
Producător
World Medicine
Article
92197
Țara producător
Marea Britanie
Article
92197
Producător
World Medicine
Țara producător
Marea Britanie
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate