Nutreov Waterpill Cellulite comp. N20

felicia.md
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
022 32 33 33
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
WaterPill® Cellulite 3 in 1, rezultat din cercetările efectuate de Laboratoarele Nutreov, este o soluție bazată pe ingrediente active cunoscute pentru a lupta împotriva acumulării de grăsimi și împotriva celulitei (coaja de portocală).
- Înlătură denivelările pielii în cazul “cojii de portocală”
- Favorizează circulația datorită extractelor de viță de vie roșie
- Facilitează drenajul datorită extractelor din codița de cireșe și a anghinarului.

Mod de administrare:
Cîte 1 comprimat de 2 ori pe zi dimineața și seara timp de 2 luni. Doza poate fi dublată daca este necesar.
A se repeta cura la necesitate pe parcursul anului.

Ingredientele active
- Vița de vie roșie concentrată în polifenoli.Frunzele sale contribuie la buna circulație a sîngelui în picioare și reduce senzația de picioare grele și obosite.
- Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru a asigura funcționarea normală a vaselor sangvine și a pielii.
- Anghinarul contribuie eliminarea excesului de lichid din organism
- Codițele de cireșe facilitează drenarea țesuturilor.

Substanțe auxiliare: Fosfat dicalcic – Extract uscat din codița de cireș Cerasus vulgaris Mill – Pulbere de suc de acerolă îmbogățită cu Vitamina C ( acid ascorbic) – Extract uscat de frunze de viță roșie Vitis Vinifera L – Substanțe auxiliare: celuloză microcristalină – Extract uscat din frunze de anghinar Cynara cardunculus L. Var.Scolymus – Senbstațe auxiliare: gluconat din amidon sodic – Agent antiaglomerant – stereat de magnezium – Agenți de acoperire: hidroxipropil celuloză, hidroxipropilmetilceluloză,pudră de talc – Coloranți alimentari: E170, E120.

Supliment Alimentar.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit copiilor si adolescenților în creștere, gravidelor și femeilor care alaptează. A nu se lasa la îndemîna copiilor. A nu se depași doza zilnică recomandată. A nu se depași doza zilnică recomandată. A se păstra la loc uscat, rece și protejat de lumină. Sunsublime nu blochează razele UV, deaceea este necesar să protejați pielea folosind produse cu spf.
Specificații principale
Article
95276
Article
95276
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate