Ulei In nerafinat 250ml Diveevo

felicia.md
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
022 32 33 33
Contactele vânzătorului
MD-2012, mun.Chişinău bd. Ştefan cel Mare, 128
www.felicia.md Toate produsele
Dupa biodisponibilitatea sa, uleiul din seminte de in ocupa primul loc printre uleiurile vegetale si contine o masa de substante utile pentru organism (acizi polinesaturati, vitamina F,A,E,B,K, acizi grasi saturati).

Uleiul din seminte de in este o sursa de valoare externa de aminoacizi polinesaturati Omega-3 si Omega-6. Mai mult ca atit, Omega-3 se contine in cantitate maxima numai in uleiul din seminte de in. Patrunzind in organismul, Omega-3 si Omega-6, intră in structura celulei şi in continuare actionează pozitiv asupra activităţii celulare, şi vitezii transmiterii impulsului nervos.

Este important de a fi folosit ulei de in de femei, pentru a preveni dezvoltarea cancerului de sân: apariţia căruia deseori e cauzată de un exces de estrogeni. Dacă utilizați ulei de in în diabetul zaharat de tip II, nivelul de zahăr din sânge scade treptat.

Acest ulei adduce amliorarea simptomelor de reumatism, artrită, astmul, eczema, psoriasis și în general este util în bolile care implică procese inflamatorii.

La artrită şi alte boli inflamatorii ale articulațiilor trebuie de făcut masajul locurilor dureroase cu ulei incălzit, intern se intrebuințează pe stomacul gol sau înainte de masă – 1 lingura de 2 ori pe zi.

Tratamentul de hemoroizi, colite, obezitatea, calculi biliari și pietre la rinichi, dizenterie devine mai ușor dacă adăugăm la el uleiul de in.

Paciențlori cu hipertensiune se recomandă să includă acest ulei in alimentarea zilnică.

La bolile cardiovasculare, se recomandă administrare în fiecare seară, cu 2 ore înainte de cină – începînd cu 1 lingurita.

La ateroscleroza de 2 ori pe zi, cîte 1 lingura în timpul mesei. Pe perioadă de1-1,5 luni, apoi urmează pauză de trei săptămâni, după ce cura se repetă. Așa o boală gravă, cum ar fi scleroza multiplă, poate fi de asemanea facilitată prin folosirea uleiului de in.

La 1 galbenus de ou crud se ia 1 lingura de ulei din seminte de in, 1 lingura de ulei de catina alba, 1 lingurita de tinctura de Eleutherococcus. Se amesteca toate ingredientele, se bate cu un blender pina se omogenizeaza. Frecati amestecul primit in radacinile parului, apoi aplicati pe toata lungimea. Puneti in cap o boneta de baie,apoi un prosop. Tineti 1-2 ore,apoi spalati parul cu sampon.
Specificații principale
Producător
Diveevo
Article
64579
Țara producător
Rusia
Article
64579
Producător
Diveevo
Țara producător
Rusia
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate