Praf de spălat Washemeister 10.5 kg Culoare

cleanline.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, or. Codru, str. Plaiului 2/1
www.cleanline.md Toate produsele
+373 62047482
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, or. Codru, str. Plaiului 2/1
www.cleanline.md Toate produsele

Agentul Universal de spălare Wasche Meister Color (Germania) este conceput pentru spălarea lucrurilor colorate și a lucrurilor albe.


Pulberea de spălare fără fosfat este perfect solubilă chiar și în apă rece, iar oxigenul activ conferă lenjeriei o aromă ușoară de prospețime.


Compoziția pulberii de spălare Wasche Meister Color include substanțe active care împiedică formarea acumulării pe părțile mașinii de spălat. Prin urmare, nu este necesar să se utilizeze produse precum Calgon și produse similare pentru depozitele de calciu.


Culoarea Wasche Meister nu conține fosfați și zeoliți, este complet sigură și nu provoacă alergii la contactul cu pielea, astfel încât poate fi utilizată pentru spălarea lenjeriei pentru copii.


Pentru a obține cele mai bune rezultate, dozați corect pulberea de spălare! Sortați lucrurile înainte de spălare! Nu supraîncărcați mașina de spălat.


Când încărcați rufele, lăsați un spațiu în tambur în lățimea palmei mâinii! Rufele se vor mișca liber, spălarea va fi mai eficientă.


Intervalul de temperatură de spălare: de la 30°C la 90°C.


Este eficient deja la 30°C

Producător şi model
Producător şi model
Alte
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate