Untiera Phibo 18X9.5X6.5сm, 3 culori

promstore.md
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6251007
Toate produsele
022800456
079303039
Contactele vânzătorului
bd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic)
www.promstore.md
6251007
Toate produsele
Untiera Phibo 18X9.5X6.5сm, fildes

Untiera Phibo, cu dimensiunile de 18X9.5X6.5 cm, este fabricată din plastic de înaltă calitate, având o nuanță elegantă de culoare fildes. Aceasta este un accesoriu practic și estetic pentru servirea untului.

Cu un design compact și stilat, untiera Phibo se integrează perfect în orice decor de masă. Culoarea fildes oferă un aspect rafinat și se potrivește cu diverse stiluri de servire.

Untiera este proiectată pentru a vă oferi comoditate și eficiență în utilizare. Capacul etanș se închide ferm, menținând untul proaspăt și protejându-l de impurități. Forma ergonomică și dimensiunile generoase ale untierei facilitează accesul și utilizarea ușoară, atât în timpul servirii, cât și în timpul curățării.

Fabricată din plastic rezistent, untiera Phibo este durabilă și ușor de întreținut. Materialul nu păstrează mirosuri sau pete, iar suprafața netedă permite curățarea rapidă și eficientă.

Bucurați-vă de aspectul estetic și de funcționalitatea acestei untiere în timpul servirii și savurați momentele delicioase la masă.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate