Joystick-uri pentru jocuri pe calculator PlayStation Dualshock 5 PS5 DualSense White

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6254413
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6254413
Toate produsele
Descoperiți o experiență de joc mai profundă, extrem de captivantă, care dă viață acțiunii în palmele mâinilor. Controlerul wireless PlayStation 5 DualSense ™ oferă feedback haptic captivant, declanșatoare adaptive dinamice și un microfon încorporat, toate integrate într-un design confortabil iconic. Luați jocurile la nivelul următor cu acest controler PS5 fără fir.

CARACTERISTICI:

Feedback haptic: Simțiți feedback fizic receptiv la acțiunile dvs. din joc cu actuatoare duale care înlocuiesc motoarele tradiționale. În mâinile tale, aceste vibrații dinamice pot simula senzația tuturor, de la medii la reculul diferitelor arme.

Declanșatoare adaptive: experimentați diferite niveluri de forță și tensiune pe măsură ce interacționați cu echipamentul și mediile din joc. De la retragerea unei corzi de arc din ce în ce mai strânse până la lovirea frânelor pe o mașină cu viteză mare, simțiți-vă conectat fizic la acțiunile dvs. de pe ecran.

Găsește-ți vocea, împărtășește-ți pasiunea

Microfon încorporat și mufă pentru căști: Chat cu prietenii online3 folosind microfonul încorporat - sau conectând o cască la mufa de 3,5 mm. Activați și dezactivați cu ușurință captura vocală la un moment dat cu ajutorul butonului de dezactivare a sunetului.

Buton Creați: capturați și transmiteți 3 cele mai epice momente de joc cu butonul Creați. Bazându-se pe succesul pionierului buton SHARE, „create” oferă jucătorilor mai multe modalități de a produce conținut de jocuri și de a transmite aventurile lor în direct către lume.

O pictogramă de joc în mâinile tale

Confort semnat: Preia controlul cu un design evolut, în două tonuri, care combină un aspect iconic, intuitiv, cu bețe îmbunătățite și o bară de lumină reinventată.

Caracteristici familiare: Controlerul wireless DualSense ™ păstrează multe funcții DUALSHOCK®4, revenind pentru o nouă generație de joc.

Baterie încorporată: Încărcați și jucați, acum prin USB Type-C®4.

Difuzor integrat: anumite jocuri capătă o dimensiune suplimentară, cu efecte de sunet de fidelitate mai mare1 izbucnite din controler.

Senzor de mișcare: aduce controlul intuitiv al mișcării la jocurile acceptate cu accelerometrul și giroscopul încorporat.
Brand
Brand
PlayStation
Brand
PlayStation
Conectori
Interfața la conector
USB
Producător si model
Producator
PlayStation
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate