Elmiplant Deodorant Roll On acid hialuronic 50ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255191
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255191
Toate produsele

Elmiplant Deodorant Hialuronic Antiperspirant Roll On 50ml


Cu Acid Hialuronic, prebiotice de origine naturală, oferind protecție timp de 48 de ore și un parfum floral delicat, dublat de o notă pudrată și cremoasă, deodorantul antiperspirant roll on Elmiplant Hialuronic oferă un sentiment unic de prospețime fiecărei femei.


Actiune


Elmiplant Haluronic Deodorant Antiperspirant Roll On cu Microcapsule cu Acid Hialuronic 100% și Tehnologie echilibrată cu Prebiotice de Origine Naturală ajută la îmbunătățirea sistemului natural de apărare a pielii și la neutralizarea bacteriilor responsabile pentru mirosul fetid de la subraț.


Parfumul floral delicat, dublat de o notă de bază pudrată și cremoasă, fascinează orice femeie! Oferă protecție împotriva transpirației și mirosului fetid de la subraț timp de 48 de ore. Formulă Vegan Friendly. Testat dermatologic pe pielea sensibilă. Conține 0% alcool.


Ingrediente


Triplu sistem de Acid Hialuronic este folosit in formula noastra:


Ultra Filling Spheres: o generatie noua de sfere de umplere obtinute prin reticulare si deshidratare din glucomanan sau konjac (Amorphophallus konjac), polizaharida de greutate moleculara mare (> 200 kDa); sferele astfel obtinute contin acid hialuronic cu greutate moleculara mica (<40 kDa). Konjac este o planta care creste in zonele subtropicale si tropicale din estul Asiei, din Japonia si sudul Chinei pana in Indonesia. Poate absorbi apa pana la de 200 de ori greutatea sa.


Hyactive (Acid Hialuronic cu greutate moleculara mica): acest binecunoscut glicozaminoglican este un component propriu organismului uman, cu efect de hidratare intensa si de remodelare. Este produs prin biotehnologie, respectand toate procesele naturale.


OPTIMHYAL, obtinut prin biofermentatie, contine Glycokine ™, oligozaharide ale acidului glucuronic acetilat (18 ± 6 acizi glucuronic, grad de acetilare 9 ± 1%) avand o structura similara cu a fragmentelor de acid hialuronic din piele.

Specificații principale
Producator
Sarantis Romania
Producator
Sarantis Franta
Tip / Subcategorie
Antiperspirante
Tara
Franta
Forma
roll on
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate