Elmiplant Deodorant Spray argila 150ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255193
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255193
Toate produsele

Elmiplant Clay Minerals Deodorant Spray Antiperspirant 150ml


Cu Argilă 100% Naturală, protecție timp de 48 de ore, prebiotice de origine naturală și formulă împotriva petelor albe, deodorantul antiperspirant spray Elmiplant Clay Minerals oferă protecție invizibilă și un parfum fresh fructat, dublat de o notă de bază de vanilie.


Actiune


Elmiplant Clay Minerals deodorant antiperspirant spray cu Argilă 100% Naturală și Tehnologie echilibrată cu Prebiotice de Origine Naturală ajută la îmbunătățirea sistemului natural de apărare a pielii și la neutralizarea bacteriilor responsabile pentru mirosul fetid de la subraț.


Parfumul fresh și fructat, dublat de o notă de bază de vanilie, fascinează orice femeie! Oferă protecție împotriva transpirației și mirosului fetid de la subraț timp de 48 de ore. Formulă Vegan Friendly. Testat dermatologic pe pielea sensibilă. Conține 0% alcool.


RECOMANDĂ PENTRU: 20-25


Ingrediente


Diatomaceous Εarth este un produs 100% natural de origine minerală, sub formă de pulbere albă. Datorită structurii sale microporoase, oferă o absorbție mai mare a apei și a transpirației în comparație cu alte minerale (argilă - talc). Mai ales în categoria deodorantelor - antiperspirante, sa dovedit că ingredientul contribuie în mare măsură la absorbția transpirației și protecția optimă împotriva mirosului.

Specificații principale
Producator
Sarantis Romania
Producator
Sarantis Franta
Tip / Subcategorie
Antiperspirante
Tara
Franta
Forma
spray
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate