Elmiplant Skin Moisture Lotiune micelara ten uscat sensibil 25+ 400ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255445
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6255445
Toate produsele

Elmiplant Skin Moisture Lotiune micelara TUS (25+) 400ml


Pentru FAȚĂ, OCHI & BUZE


Demachiant 3în1


Curăță – îndepărtează eficient machiajul


Previne deshidratarea tenului


Cu Prebiotice & Șofran 100% natural


TEN USCAT/SENSIBIL


Noul mod natural pentru îndepărtarea machiajului și catifelarea tenului!


Loţiunea micelară pentru ten uscat/sensibil elmiplant cu 96% ingrediente de origine naturală aduce natura la o atingere distanţă. Aceasta este noul mod convenabil, eficient și delicat de îndepărtare a machiajului și a impurităţilor dintr-o singură mișcare.


Formula sa avansată ce conține particule fine de ulei și apă, captează și înlătură machiajul (chiar și cel rezistent la apă) și impurităţile fără a usca tenul.


Șofranul 100% natural, bogat în carotenoizi și antioxidanţi, ajută la protejarea eficientă a tenului sensibil, conferindu-i un aspect neted și suplu.


În plus, am inclus în formulele noastre Prebiotice ce ajută tenul să își păstreze echilibrul și astfel să aibă un aspect natural.


Acțiune: Această loțiune de curățare delicate îndepărtează eficient chiar și machiajul rezistent la apă de pe față, ochi si buze, lasă tenul fin și catifelat, în timp ce ajută la prevenirea deshidratării.


Utilizare: Aplică pe faţă și gât, folosind o dischetă demachiantă și masează ușor pentru a îndepărta impurităţile și machiajul.


Nu necesită clătire.


Testat oftalmologic


Dezvoltat pentru a minimiza riscul apariției reacțiilor alergice


Fără alcool


400ml – 200 utilizări (pentru 2ml utilizat per dischetă demachiantă)


96% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ


INGREDIENTE: AQUA, GLYCERETH-7 CAPRYLATE/CAPRATE, GLYCERIN, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, ALLANTOIN PANTHENOL, ALMOND OIL GLYCERETH-8 ESTERS, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, BETAINE, CARAMEL, CETRIMONIUM BROMIDE, CITRIC ACID, COPPER GLUCONATE, DISODIUM EDTA, FRUCTOSE, GLUCOSE, MAGNESIUM ASPARTATE, MALTOSE, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, ZINC GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL.


 

Specificații principale
Producator
Sarantis Romania
Tara
Franta
Tip / Subcategorie
Hidratante-Nutritive
Producator
Sarantis Franta
Forma
loțiune
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate