Pharmalife Appetito 200ml sol. orala N1

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6301696
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6301696
Toate produsele

Appetito Bambi suspensie orală, 200 ml, Pharmalife


Appetito Bîmbi este un supliment alimentar obținut din extracte de plante atent selecționate și controlate.


Appetito Bîmbi este recomandat pentru aportul de substanțe nutritive, energizante și revigorante. Datorită calităților, gustului plăcut și formulării sale, Appetito Bîmbi este în mod special potrivit alimentației copiilor începând cu vârsta de 6 luni.


Mod de utilizare:


Câte o lingură de 2-3 ori pe zi, preferabil înaintea meselor. Produsul poate fi diluat cu apă sau alte lichide (ceai, lapte, suc, etc).


Ingrediente:


apă demineralizată, îndulcitor: fructoză, suc concentrat de măr, extract hidrogliceric din polen, extract hidrogliceric din germeni de grâu (Tricum aestivum), extract din părți aeriene înflorite de Țintăură (Centaurim minus), extract hidrogliceric din rădăcini de Gențiană galbenă (Gențiană lutea), extract hidroalcoolic uscat 4:1 (maltodextrină) din semințe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum), conservant: sorbat de potasiu; acidifiant: acid citric. (conservant: sorbat de potasiu 0.1%).


Atenționări:


Produsul este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumină directă a soarelui. Produsul este contraindicat persoanelor alergice la produse apicole. Produsul poate prezenta sedimente, fără ca aceasta să-i afecteze calitatea.


Prezentare:


200 ml

Specificații principale
Producator
Pharmalife Research SRL
Tara
Italia
Forma
sol. orală
Tip / Subcategorie
Alte produse pentru tractul digestiv și metabolism
Producator
Pharmalife Research SRL
Divizarea
1
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate