ImuFast caps. N30 (virusi si raceala) 3D Pharma

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6322847
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6322847
Toate produsele

ImmuFast


30 capsule


Supliment alimentar


Răspuns rapid al sistemului imun la viruși și răceală.



         Îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar.


         Creşte rezistenţa faţă de viruşi si bacterii.


         Are efect antiinflamator şi energizant.


         Previne răceala şi gripa.


         Ameliorează tuşea şi calmează durerile de gât.


         Ajută la normalizarea secreţiei a mucoaselor.


         Are proprietăţi antioxidante în lupta cu radicalii liberi.


Componența per 2 capsule:


Vitamina C -1000 mg


Vitamina D3 -4000 UI


Zinc (Citrart)-25 mg


Extract din fructe de soc -100 mg


Pulbere din rădăcini de Turmeric -100 mg


Pulbere din rădăcină de Ghimbir -100 mg


Pulbere din rădăcini de Astragal-50 mg

Piper-5 mg


Vitamina C


Nivelul echilibrat al vitaminei C contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar şi reduce stresul oxidativ.


În cazul unei gripe sau răceli, de regulă nivelul de vitamina C scade brusc, datorită consumului crescut. Pentru a veni în sprijinul sistemului de apărare al organismului, este recomandată administrarea neîntârziată a unor doze mari de vitamina C.


Vitamina D


Protejează organismuL de efectele unei afecţiuni respiratorii cum ar fi: tuse, nas înfundat, secreţii nazale. Stimulează activitatea sistemului imunitar. Uşurează absorţia şi fixarea calciului şi a fosforului în organism, prin ce ajută la întărirea sistemului osos.


Zinc


Un nivel scăzut de zinc poate favoriza creşterea predispoziţiei de apariţie a infecţiilor. Zincul este recomandat ca adjuvant în reducerea manifestărilor neplăcute asociate răcelii, cu scopul de a susţine reducerea inflamaţiei de la nivelul mucoasei nazale.


Fructe de Soc


Inhibă dezvoltarea bacteriilor precum şi combate simptomele sinuzitei şi bronşitei. Ameliorează tuşea şi calmează durerile din gât. Ajută la fluidizarea secreţiilor mucoaselor şi la expectorarea lor din căile respiratorii. Reduce inflamaţiile şi acţiunea agenţilor patogeni virali şi bacterieni. Menţine funcţionarea normală a sistemuLui imunitar, protejează celulele împotriva stresului oxidativ.


Râdâcinâ de Turmeric


Unul dintre cele mai importante beneficii ale curcuminului din Tumeric este capacitatea de a reduce inflamaţiile din organism prin blocarea anumitor enzime implicate in acest proces. Datorita efectelor sale antiinflamatoare, antibacteriene şi antioxidante, turmericul este un ajutor de nădejde al sistemului imunitar, un bun aliat în lupta contra viruşilor şi a bacteriilor. Ajută la detoxifierea organismului şi are o capacitate înaltă antioxidantă ce poate combate daunele provocate de radicalii Liberi.


Râdâcinâ de Ginger


Ajută la răceli şi gripe prin inducerea transpiraţiei şi stimularea sistemul imunitar. Are acţiune expectorante şi este deosebit de eficient în bronşită şi iritaţii ale gâtului. Contribuie la diminuarea riscului de infecţie, acest efect fiind datorat unui compus care se regăseşte în rădăcina ghimbirului: gingerolul.


Râdâcinâ de Astragal


Astragalul conţine trei compuşi bioactivi datorită cărora această plantă are impact atât de pozitiv asupra sănătăţii: Saponinele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a reduce nivelul colesterolului şi de a îmbunătăţi sistemul imunitar. Polizaharidele au efect antimicrobian, antiviral şi antiinflamator. Flavoinoidele au efect antioxidant, blocheazăradicalii liberi şi protejează celulele de stresul oxidativ.


Mod de administrare: 


Se recomandă copiilor de la 12 ani cîte 1 capsulă pe zi,adulților cîte 2 capsule pe zi cu o cantitate suficientă de apă,preferabil după sau in timpul mesei.


Atenționări: 


Nu depășiți doza zilnică recomandată.


Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și unui mod de viață sănătos. 


A se păstra în ambalajul original la loc uscat,ferit de lumină, la temperaturi 0- 25 °C.


A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.


Producător:


NutrescoLtd Aspen Hause ,West


Terrace Folkestone,Kent CT20 1TH,UK


Importator:


Becor SRL ,str.C.Orheiului 111/5,Chișinău


 

Specificații principale
Producator
Nutresco Ltd
Producator
Nutresco Ltd
Forma
caps.
Tip / Subcategorie
Imunostimulante
Tara
Marea Britanie
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate