Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Condroprotectori

Formă lichidă de colagen hidrolizat, îmbogățit cu cupru, vitamine B6, B12, biotină și vitamina C, susține funcționarea sănătoasă a vaselor sângvine, țăsutului conjunctiv (oase, cartilaj, ligamente) gingii, dinți, ungii, piele. 

Efectele pozitive a produsului;

- 11 g de colagen hidrolizat într-o singură doză. Colagenul – cea mai importantă proteină structurală din organism – construiește pielea, țesutul conjunctiv, oasele, corneea, cartilaje, vasele de sânge, pereții intestinali și discurile intervertebrale. Este recomandată de nutriționiști pentru beneficiile multiple în reconstruirea articulațiilor, a oaselor și a pielii, pentru reducerea durerii articulare, ameliorarea inflamațiilor tractului gastrointestinal. Spre deosebire de gelatină, colagen hidrolizat se dizolvă ușor în apă rece și nu formează gel cu apa сe înseamnă că însuși peptidele pot fi digerate mult mai ușor de tractul digestiv. Deși consumul de colagen este indicat în orice formă (gelatină sau colagen hidrolizat), datorită beneficiilor de necontestat pentru sănătate, totuși biodisponibilitatea (absorbția) crescută și proprietățile specifice ale colagenului hidrolizat fac ca acesta să aibă o capacitate de acțiune superioară, fiind considerat o opțiune mult mai bună pentru sănătate decât gelatina. Din punct de vedere al ratei de absorbție, aceasta este de peste 90% în cazul colagenului hidrolizat față de cel mult 27% în cazul gelatinei.



Aromă:  portocale 

Doza recomandată: doza zilnică maximă este de 25 ml. Administrați între mese. Nu depășiți doza recomandată. Destinat consumului direct sau diluat cu apa. Agitați înainte de utilizare. După deschidere, se păstrează la o temperatură care să nu depășească 10 °C și se folosește în decurs de 2 luni.

Atenție: Supliment alimentar cu îndulcitori. Nu este destinat copiilor sub 12 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de căldură, îngheț și umiditate.

Producător Nutrend Republica Cehă

Calitatea superioară produselor Nutrend a fost confirmată de Comitetul Anti-Doping al Republicii Cehe. 


Specificații principale
Producator
NUTREND
Produse vizualizate