maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6326678
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6326678
Toate produsele
Datorită transportorului de țesături cu 6 segmente și a posibilității de reglare a presiunii piciorușelor, această mașină de cusut lucrează cu toate tipurile de materiale, de la cele subțiri până la cele dense, cum ar fi denim și piele.

Ea poate executa 34 de tipuri de cusături: cusături normale, elastice pentru materiale tricotate, cusături decorative și de broderie, cusături overlock, cusături ascunse pentru tiv, cusături pentru quilting și patchwork, etc.

Mașina este echipată cu o bobină verticală oscilantă și permite reglarea liniștită a lungimii cusăturii de la 0 la 4 mm și a lățimii cusăturilor de la 0 la 5 mm. De asemenea, există reglarea fluentă a tensiunii firului superior și a presiunii piciorușelor.

Lățimea maximă a cusăturilor este de 5 mm, iar bucla se formează în mod semi-automat. Comutarea automată în modul de mers în gol are loc atunci când se înfășoară firul pe bobină.

Mașina are, de asemenea, un sistem rapid de schimbare a piciorușelor, un înfiletare automată a firului în ac, un tăietor de fir pe carcasă și un buton pentru cusătura inversă, pentru fixarea cusăturii.

De asemenea, permite cusătura cu două ace și are o platformă detașabilă pentru mâneci. Suprafața de lucru este iluminată, iar pe carcasă există o marcare cu riglă.

Viteza cusăturii poate fi reglată cu pedala de picior, iar mașina folosește ace normale 130/705Н. Greutatea sa este de 6,1 kg.
Principale
Tip de suveică
vertical
Numarul de picioruși
4
Tăietor aței
da
Mecanismul de filetat
da
Control
Reglarea lățimei zigzag
da
Reglarea densitate de buclă
da
Lățime max. zigzag-ului
5 mm
Lungimea max. cusătură
4 mm
Tip control
mecanic
Reglarea lungimei cusăturii
da
Reglarea tensiunei aței
da
Funcţie Revers
da
Tighele
Tipuri de operatiuni
34
Tighel buclă
semiautomat
Cusut nasturi
da
Suprafaţa de lucru
"Mâneca libera"
da
Iluminare
Iluminare
da
Indicaţie
Indicaţie mod de lucru
da
Carcasă
Plasarea bobinei
vertical
Depozitarea accesoriilor
da
Informaţii generale
Greutate
6.1 kg
Culoare
alb
Garanţie
24
Ţara de asamblare
Vietnam
Producător si model
Producator
Minerva
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate